Direktlänk till inlägg 23 augusti 2013

Rökt fisk!

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 23 augusti 2013 19:05


Vi cyklade ner till Helsingborg där vi hade några ärenden att uträtta. Fick tag i fisk, Makrill och Sill som inte var rensad så det var färsk fisk. Sillen var av den stora sorten. I dag blev det rökt fisk en makrill och sex sillar. Den här gången gick det riktigt bra att röka. Måste hitta på något så att man har koll på temperaturen i röken. Det vi har smakat hittills smakar alldeles utmärkt.

   

Det har blivit mycket cyklande den här veckan bland annat till cykelaffären i Billesholm och till Helsingborg två gånger. Ner till stan och tillbaka blir en sträcka på över två mil. Visst underlättar elmotorn en del men motion det får man.


Vi har haft besök i veckan av Gisela och Micke de var hit på middag och så var min före detta arbetskamrat Ingrid och hennes man Sven-Åke här i onsdags eftermiddag.


Idag fick jag brev från skattemyndigheten att jag blir pensionär, ja ålderspensionär, i September. Inte för att det blir så stor skillnad det är bara vad man vill kalla ledigheten.


Idag kostade dieseln 13,33kr/litern så lågt har det inte varit på länge men semestrarna är slut nu när skolorna börjat. Så nu är bilen fulltankad och i morgon kör vi först till Billeberga och firar Björn och sedan ut till Farhult, Höjar på kräftskiva hos Eva & Gerry.


 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 28 oktober 2013 14:47

Idag skriver vi första inlägget på nya Bloggen på WordPress. Kul om ni vill fortsatta att följa oss på resan och våran vardag. Vill tacka alla för kommentar på gamla bloggen. Vår önskan är att ni vill fortsätta att skriva kommentar även här på nya...

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 20 oktober 2013 15:55

Nu har vi suttit och hoppat på de Tyska vägarna. Fy, vad dåliga de är. Vi tycker att det är dålig standard på vägarna. Vi har kört på A7 mestadels. Temperaturen har pendlat mellan 17 – 20 garder. Vi stannade på ”TopPlatz Göttingen&rdquo...

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 19 oktober 2013 15:45


Efter en natt på Sjælør Boulevard med orolig söm p.g.a. oväsen på gatan i mellan åt. Vi gick upp till Ida & P-T och åt frukost och pratade en stund.   Birgitta och Jag körde vidare mot färjan. Ingen väntetid utan vi kom ombord rätt fort. Körde vi...

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 18 oktober 2013 22:07


Vi kom till Köpenhamn vi två tiden och hittade en parkering på gata. Det är så snett att stå på asfalten men kör jag upp på gräskanten så står vi riktigt bra. Vi tänker stå här i natt. Eftermiddag/kväll tillsammans med Ida & Per-Thore och Ask var ...

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 18 oktober 2013 11:26

  Efter en trevlig kväll med god mat hos Patrik&Åsa  och barnen. Även tillsamans med Gisela och Moa och hennes pojkvän. Vi stannade kvar till morgonen. Efter frukost körde vi i till Helsingborg. Birgitta skulle ta ett EKG på vårdcentralen. Lilla M...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Senaste inläggen

Välkommen att skriva

Sök i bloggen

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2013 >>>

Länkar

Arkiv

Tidigare år

RSS

Följ bloggen

Följ Husbil och resor mm med Blogkeen
Följ Husbil och resor mm med Bloglovin'

Statistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se