Direktlänk till inlägg 18 augusti 2013

Detta har hänt!

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 18 augusti 2013 19:51

Dagarna rusar iväg. Nu har vi också haft åska och skyfall många har drabbas av översvämning. Dammen vid vår promenadslinga här i Ödåkra var fylld ordentligt med vatten. På platsen där hägern brukar stå var det vatten, den verkade lite vilsen flög från sida till sida.

   

Har testat Fogg internet men tycker att det är långsamt de använder sig av 3:s nät. Har inte fått Fogg Mobile APN:internet.foggmobile.com att fungera. Någon som testad denna inställning.


Jenny & Jens med barn kom och hälsade på oss. Jenny är dotter till Birgittas bror. Ett av barnen gick runt och tittade som han letade efter något. Så vi frågade var han undrade över. ”Var är Morfars syster” sa han. Det är jag, sa Birgitta. Han trodde nog att det var någon i hans egen ålder de hade pratat om som de skulle besöka. Kul att de yngre även kommer förbi oss och inte bara besökerkusinernas familjer.


Idag åkte vi till Stall Bråvesta ( ligger på väg mot Kågeröd) för att titta på Linn när hon tävlade. Linn tävlar i Westernridning det är trevligt form av hästsport att titta på. De har många olika klasser som de kan tävla i Linn var anmäld i 8 klasser idag. Allt från första plats och nedåt blev det idag för henne.

Cornelia följde ned oss hem så det blev besök på några lekplatser här i Ödåkra innan föräldrarna och storasyster kom. Avslutad dagen med middag här hemma hos oss.

 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 28 oktober 2013 14:47

Idag skriver vi första inlägget på nya Bloggen på WordPress. Kul om ni vill fortsatta att följa oss på resan och våran vardag. Vill tacka alla för kommentar på gamla bloggen. Vår önskan är att ni vill fortsätta att skriva kommentar även här på nya...

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 20 oktober 2013 15:55

Nu har vi suttit och hoppat på de Tyska vägarna. Fy, vad dåliga de är. Vi tycker att det är dålig standard på vägarna. Vi har kört på A7 mestadels. Temperaturen har pendlat mellan 17 – 20 garder. Vi stannade på ”TopPlatz Göttingen&rdquo...

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 19 oktober 2013 15:45


Efter en natt på Sjælør Boulevard med orolig söm p.g.a. oväsen på gatan i mellan åt. Vi gick upp till Ida & P-T och åt frukost och pratade en stund.   Birgitta och Jag körde vidare mot färjan. Ingen väntetid utan vi kom ombord rätt fort. Körde vi...

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 18 oktober 2013 22:07


Vi kom till Köpenhamn vi två tiden och hittade en parkering på gata. Det är så snett att stå på asfalten men kör jag upp på gräskanten så står vi riktigt bra. Vi tänker stå här i natt. Eftermiddag/kväll tillsammans med Ida & Per-Thore och Ask var ...

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 18 oktober 2013 11:26

  Efter en trevlig kväll med god mat hos Patrik&Åsa  och barnen. Även tillsamans med Gisela och Moa och hennes pojkvän. Vi stannade kvar till morgonen. Efter frukost körde vi i till Helsingborg. Birgitta skulle ta ett EKG på vårdcentralen. Lilla M...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Senaste inläggen

Välkommen att skriva

Sök i bloggen

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2013 >>>

Länkar

Arkiv

Tidigare år

RSS

Följ bloggen

Följ Husbil och resor mm med Blogkeen
Följ Husbil och resor mm med Bloglovin'

Statistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se