Direktlänk till inlägg 10 augusti 2013

10 dagar i Augusti.

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 10 augusti 2013 11:34

Dagarna rusar iväg och nu har vi också haft några dagar med regn. Vi tog husbilen till Ullared en sådan dag när regnet vräkte ner. Har aldrig tidigare sett så mycket bilar och husbilar i Ullared. Mycket folk i varuhuset men ändå inte trångt. Träffade Krister & Rose-Marie som vi inte har träffat på många år.

El-cyklarna har blivit använda, fick för oss att cykla till Viken i fredags och hälsa på Göran & Kerstin. Lilla My är så duktig och finner sig till rätta i sin korg så det är inte svårt att ha henne med. Nu har hon också fått ett visir som ska skydda henne mot blåsten. Men My hänger på sidan om detta så vinden kommer åt ändå.

Jag, får NÅ får erkänna att det är behagligt med El-cykel när man kommer till backen efter Domsten, vi tog den vägen hem och i ordentlig motvind. Annars så stänger jag av motorn och cyklar för egen kraft.


 

 
ANNONS
 
Elisabeth

Elisabeth

10 augusti 2013 17:47

En nyinköpt cykel. Välkommen i gänget. Visst är det skönt i backarna. Ha de!

http://husbilen-ellen.blogspot.se

Nils-Åke & Birgitta Hansson

10 augusti 2013 18:28

Tack .

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 28 oktober 2013 14:47

Idag skriver vi första inlägget på nya Bloggen på WordPress. Kul om ni vill fortsatta att följa oss på resan och våran vardag. Vill tacka alla för kommentar på gamla bloggen. Vår önskan är att ni vill fortsätta att skriva kommentar även här på nya...

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 20 oktober 2013 15:55

Nu har vi suttit och hoppat på de Tyska vägarna. Fy, vad dåliga de är. Vi tycker att det är dålig standard på vägarna. Vi har kört på A7 mestadels. Temperaturen har pendlat mellan 17 – 20 garder. Vi stannade på ”TopPlatz Göttingen&rdquo...

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 19 oktober 2013 15:45


Efter en natt på Sjælør Boulevard med orolig söm p.g.a. oväsen på gatan i mellan åt. Vi gick upp till Ida & P-T och åt frukost och pratade en stund.   Birgitta och Jag körde vidare mot färjan. Ingen väntetid utan vi kom ombord rätt fort. Körde vi...

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 18 oktober 2013 22:07


Vi kom till Köpenhamn vi två tiden och hittade en parkering på gata. Det är så snett att stå på asfalten men kör jag upp på gräskanten så står vi riktigt bra. Vi tänker stå här i natt. Eftermiddag/kväll tillsammans med Ida & Per-Thore och Ask var ...

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 18 oktober 2013 11:26

  Efter en trevlig kväll med god mat hos Patrik&Åsa  och barnen. Även tillsamans med Gisela och Moa och hennes pojkvän. Vi stannade kvar till morgonen. Efter frukost körde vi i till Helsingborg. Birgitta skulle ta ett EKG på vårdcentralen. Lilla M...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Senaste inläggen

Välkommen att skriva

Sök i bloggen

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2013 >>>

Länkar

Arkiv

Tidigare år

RSS

Följ bloggen

Följ Husbil och resor mm med Blogkeen
Följ Husbil och resor mm med Bloglovin'

Statistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se