Direktlänk till inlägg 15 maj 2013

Grönskan har exploderat!

Den här veckan har grönskan exploderat och man får en förhoppning om att värmen kommer ordentligt nu. Vi har bara varit hemma i 23 dagar och det är inte många dagar som har tillbringats i huset. Men nu har vi tagit tag i det också, trädgård, hus och bilar. Husbilen är lämnad på service, besiktning beställd. Barnen har vi också besökt.

Fick tillbaka kameran som jag skickat på garantireparation. Köpte en ny i Portugal och jag hade inte kvittot kvar. Hur visar man att garantin ska gälla? Ringde Canon i Malmö och Stockholm blev hänvisad till Canon i Göteborg. Inga problem kontoutdrag från kortköpet gällde. Bra att veta att garantin är gällande var man än har köpt produkten och att det går att skicka till serviceverkstaden.

Fick brev från banken om att mera pengar är på väg nu när jag blir riktig pensionär. Fast staten tar väl det mesta till skatt.


 Var en sväng till Pålsjö skog nu när bokarna har slagit ut. Det är som finast nu när grönskan kommer.


 


Vår kastanj har kommit så här långt denna veckan.

   

 
ANNONS
 
Ingen bild

Härliga dagar nu!

16 maj 2013 07:43

Ulla & Kent

Nils-Åke & Birgitta Hansson

16 maj 2013 08:39

Toppen nu med värmen

 
Freedomtravel

Freedomtravel

16 maj 2013 08:23

Vilken härligt grön bild! Skönt att den här årstiden äntligen är här!

http://www.freedomtravel.se

Nils-Åke & Birgitta Hansson

16 maj 2013 08:38

På rätt väg

 
3m

3m

16 maj 2013 20:53

Den nya grönskan just i bokskogen är det mest underbara man kan se. Vi fick chansen att se det redan när vi var nere i Tyskland. Den slog precis ut då. Tycker det är det vackraste som finns. Ha det så gått i vårsolen eller sommarsolen, vilket som föredras. 3 M

http://www.seniorerspekulerar.se

 
Ninni

Ninni

18 maj 2013 12:40

Hej!
Ja det har verkligen exploderat ute i naturen nu! Ljuvligt är det. Igår var det dock lite åska och regn här på kobben. Idag mulet men rätt varmt.

http://ninnih.blogspot.com

Nils-Åke & Birgitta Hansson

18 maj 2013 17:17

Vi har haft toppen väder ett tag nu

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 28 oktober 2013 14:47

Idag skriver vi första inlägget på nya Bloggen på WordPress. Kul om ni vill fortsatta att följa oss på resan och våran vardag. Vill tacka alla för kommentar på gamla bloggen. Vår önskan är att ni vill fortsätta att skriva kommentar även här på nya...

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 20 oktober 2013 15:55

Nu har vi suttit och hoppat på de Tyska vägarna. Fy, vad dåliga de är. Vi tycker att det är dålig standard på vägarna. Vi har kört på A7 mestadels. Temperaturen har pendlat mellan 17 – 20 garder. Vi stannade på ”TopPlatz Göttingen&rdquo...

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 19 oktober 2013 15:45


Efter en natt på Sjælør Boulevard med orolig söm p.g.a. oväsen på gatan i mellan åt. Vi gick upp till Ida & P-T och åt frukost och pratade en stund.   Birgitta och Jag körde vidare mot färjan. Ingen väntetid utan vi kom ombord rätt fort. Körde vi...

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 18 oktober 2013 22:07


Vi kom till Köpenhamn vi två tiden och hittade en parkering på gata. Det är så snett att stå på asfalten men kör jag upp på gräskanten så står vi riktigt bra. Vi tänker stå här i natt. Eftermiddag/kväll tillsammans med Ida & Per-Thore och Ask var ...

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 18 oktober 2013 11:26

  Efter en trevlig kväll med god mat hos Patrik&Åsa  och barnen. Även tillsamans med Gisela och Moa och hennes pojkvän. Vi stannade kvar till morgonen. Efter frukost körde vi i till Helsingborg. Birgitta skulle ta ett EKG på vårdcentralen. Lilla M...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Senaste inläggen

Välkommen att skriva

Sök i bloggen

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4 5
6
7
8
9 10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2013 >>>

Länkar

Arkiv

Tidigare år

RSS

Följ bloggen

Följ Husbil och resor mm med Blogkeen
Följ Husbil och resor mm med Bloglovin'

Statistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se