Direktlänk till inlägg 2 maj 2013

Första veckan!

Ingen värme i luften än, riktigt ruggig att gå ut med Lilla My på morgonen.

Har nu varit hemma en dryg vecka och ordnat med besiktningstid till bilarna. Lilla bilen är också hemma och två nya däck har den fått. Fixat lite i trädgården och även oljat altangolvet.

Valborg var vi tillsammans med Linn & Björn och barnen i Billeberga. Fick besök av Bengt-Uno & Lotta som kom förbi när de kom till Sverige. Några trevliga timmar i uterummet. Det finns mycket att ventilera när man har varit på resa.

Jag har letat packningar till gasolanslutningen, ringde Alde och fick några nummer att ringa. Men på dessa var det ingen hjälp att få. Mejlade Bengt i Örkelljunga och skickade med en skiss. Så nu har dessa kommit på posten. Bra service där ifrån.


 

  

                               

 
ANNONS
 
Kors och Tvärs

Kors och Tvärs

4 maj 2013 16:26

Kan bara instämma - mkt bra service från Bengt i Örkelljunga. Ha det fortsatt fint

http://husbilkorsotvars.wordpress.com

Nils-Åke & Birgitta Hansson

4 maj 2013 18:51

Bengt i Örkelljunga har alltid haft viljan att hjälpa till

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 28 oktober 2013 14:47

Idag skriver vi första inlägget på nya Bloggen på WordPress. Kul om ni vill fortsatta att följa oss på resan och våran vardag. Vill tacka alla för kommentar på gamla bloggen. Vår önskan är att ni vill fortsätta att skriva kommentar även här på nya...

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 20 oktober 2013 15:55

Nu har vi suttit och hoppat på de Tyska vägarna. Fy, vad dåliga de är. Vi tycker att det är dålig standard på vägarna. Vi har kört på A7 mestadels. Temperaturen har pendlat mellan 17 – 20 garder. Vi stannade på ”TopPlatz Göttingen&rdquo...

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 19 oktober 2013 15:45


Efter en natt på Sjælør Boulevard med orolig söm p.g.a. oväsen på gatan i mellan åt. Vi gick upp till Ida & P-T och åt frukost och pratade en stund.   Birgitta och Jag körde vidare mot färjan. Ingen väntetid utan vi kom ombord rätt fort. Körde vi...

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 18 oktober 2013 22:07


Vi kom till Köpenhamn vi två tiden och hittade en parkering på gata. Det är så snett att stå på asfalten men kör jag upp på gräskanten så står vi riktigt bra. Vi tänker stå här i natt. Eftermiddag/kväll tillsammans med Ida & Per-Thore och Ask var ...

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 18 oktober 2013 11:26

  Efter en trevlig kväll med god mat hos Patrik&Åsa  och barnen. Även tillsamans med Gisela och Moa och hennes pojkvän. Vi stannade kvar till morgonen. Efter frukost körde vi i till Helsingborg. Birgitta skulle ta ett EKG på vårdcentralen. Lilla M...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Senaste inläggen

Välkommen att skriva

Sök i bloggen

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4 5
6
7
8
9 10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2013 >>>

Länkar

Arkiv

Tidigare år

RSS

Följ bloggen

Följ Husbil och resor mm med Blogkeen
Följ Husbil och resor mm med Bloglovin'

Statistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se