Direktlänk till inlägg 25 april 2013

Hemma!

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 25 april 2013 20:10

Nu har vi varit hemma några dagar. Börjat landa lite. Husbilen är tvättad och urplockad  tvättmaskinen har fått jobba. Har en hel del kvar att ta tag i än. Behöver göra en storstädning nu när vi har levt i nästan 6 månader i husbilen. Och plocka bort sådant vi inte har använt och tänka till vad vi saknade i stället.


I måndags cyklade vi till Gisela fick se hennes lägenhet och fika. Hon har hittat en fin lägenhet med bra läge här i Helsingborg.

Ja, faktiskt så har det blivit cyklande var dag. Var och ordnade parkering till husbilen hos Helsingborgs stad. Skönt att veta att man har en bra plats att ställa husbilen på vid längre perioder.


Det var en ordentlig hög med post fast vi har undanbett oss all reklam. Det ska skickas papperskopior också när man har auto- och e-fakturor. Birgitta har rensat undan i arkivet här hemma också, deklarationen är klar.

Lite märkligt, har ringt och mejlat L-försäkringar var dag för att komma i kontakt med en person men ingen har hört av sig så man undrar om det är tid att byta bolag. I morgon åker jag dit.


På hemvägen köpte vi en ny gasolflaska som är fast monterad och som man kan tanka själv. Så nu är den monterad i husbilen ska bli intressant att se hur det fungerar. Vi har en vanlig flaska också som jag kan koppla över till om den fasta tar slut. Var och tankade idag här i Helsingborg 8.90/liter så visst är det billigare och smidigt.


Tycker inte att det är någon värme än. Man får klä på sig ordentligt för att inte frysa det är så kallt i vinden.

Nu ikväll monterade jag upp gasolgrillen fick en gasolflaska över som är bra till detta här hemma.


 


     

 
ANNONS
 
Freedomtravel

Freedomtravel

25 april 2013 21:05

Välkomna hem! Jag förstår att ni tycker att det är kallt, som kommer söderifrån. Men snön smälte ju nyss, så man får vara glad för det lilla ;) Det går i alla fall åt rätt håll! :)

http://www.freedomtravel.se

Nils-Åke & Birgitta Hansson

25 april 2013 23:02

Ja det är sant

 
Elisabeth

Elisabeth

26 april 2013 21:38

Visst är det en hel del att ta hand om när man kommer hem. Snart ska du se att ni har två fasta tankflaskor. Ha en bra helg! Elisabeth o Lennart

http://husbilen-ellen.blogspot.se

Nils-Åke & Birgitta Hansson

26 april 2013 22:44

två fasta tankflaskor är nog bra

 
3m

3m

27 april 2013 11:56

Välkomna hem. Ni verkar att ha haft det väldigt skönt. Men så är det en del som behöver göras hemma också. Det är lite irriterande med de som envisas att skicka papper per post, när det kan gå via mail och autogiro. Vi håller också på att vänja företag och framförallt kommunen vid att inte skicka via post. Men ibland helt omöjligt. När man lagrar posten blir det ofta en hög. Men vad ska man göra. Ett förslag som vi fick om vi skall åka ut över vintern var att ha en PR-adress 1 gång i månaden under resans gång och då med eftersändning. 1 gång i månaden, skall kolla det, för det är ett problem, tycker vi. Ha det så skönt. 3 M

http://www.seniorerspekulerar.se

Nils-Åke & Birgitta Hansson

27 april 2013 14:42

Så länge barnen vill kolla posten går det bra. Men vist skulle det vara bra med e-post brevlåda.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 28 oktober 2013 14:47

Idag skriver vi första inlägget på nya Bloggen på WordPress. Kul om ni vill fortsatta att följa oss på resan och våran vardag. Vill tacka alla för kommentar på gamla bloggen. Vår önskan är att ni vill fortsätta att skriva kommentar även här på nya...

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 20 oktober 2013 15:55

Nu har vi suttit och hoppat på de Tyska vägarna. Fy, vad dåliga de är. Vi tycker att det är dålig standard på vägarna. Vi har kört på A7 mestadels. Temperaturen har pendlat mellan 17 – 20 garder. Vi stannade på ”TopPlatz Göttingen&rdquo...

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 19 oktober 2013 15:45


Efter en natt på Sjælør Boulevard med orolig söm p.g.a. oväsen på gatan i mellan åt. Vi gick upp till Ida & P-T och åt frukost och pratade en stund.   Birgitta och Jag körde vidare mot färjan. Ingen väntetid utan vi kom ombord rätt fort. Körde vi...

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 18 oktober 2013 22:07


Vi kom till Köpenhamn vi två tiden och hittade en parkering på gata. Det är så snett att stå på asfalten men kör jag upp på gräskanten så står vi riktigt bra. Vi tänker stå här i natt. Eftermiddag/kväll tillsammans med Ida & Per-Thore och Ask var ...

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 18 oktober 2013 11:26

  Efter en trevlig kväll med god mat hos Patrik&Åsa  och barnen. Även tillsamans med Gisela och Moa och hennes pojkvän. Vi stannade kvar till morgonen. Efter frukost körde vi i till Helsingborg. Birgitta skulle ta ett EKG på vårdcentralen. Lilla M...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Senaste inläggen

Välkommen att skriva

Sök i bloggen

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2013 >>>

Länkar

Arkiv

Tidigare år

RSS

Följ bloggen

Följ Husbil och resor mm med Blogkeen
Följ Husbil och resor mm med Bloglovin'

Statistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se