Direktlänk till inlägg 16 april 2013

Vid Greven

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 16 april 2013 14:00

På måndagsmorgonen körde vi till Obelink i Wintersvijk 51 57 34N 06 41 07E en stor campingtillbehörsbutik. När vi gick i butiken så kom Hasse & Eva (Korsnäs i Finland) och hejade på oss. De är också på väg norr ut. Vi bestämde att vi träffas vid ställplatsen Greven i kväll. Greven ingår i TopPlatz men har inget Wifi och det är ett minus. www.camp-marina.de

Så vi kom till Greven till slut som så många pratat om.(Yachthafen Fuestrup und Camp Marina 52°2'45"N 7°41'10"E )

Ställplats som ligger vid Dortmund-Ems Canal som även har en marina och en restaurang.

På måndagskvällen var vi tillsammans med Hasse & Eva och Conny & Gunilla och åt på restaurangen, alla tog Schnitzel. :-)


Vädret tisdagen var delvis sol lite blåsigt men behagligt att vistas ute. + 20 grader har vi haft idag. Vi stannade en dag här för att vi behövde tvätta lite. Fikade tillsammans med Eva & Hasse fick även renoverat våra stolar, köpte delar igår på Opelink.

Middag satte viute och åt idag, första gången sedan vi lämnat Spanien, så visst känns det att våren är på väg

Det körde många bilar idag så vi kunde flytta fram på första parkett utmed kanalen ochvi har suttit och tittar på pråmar som glider förbi kanalen

 

 

 

         

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 28 oktober 2013 14:47

Idag skriver vi första inlägget på nya Bloggen på WordPress. Kul om ni vill fortsatta att följa oss på resan och våran vardag. Vill tacka alla för kommentar på gamla bloggen. Vår önskan är att ni vill fortsätta att skriva kommentar även här på nya...

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 20 oktober 2013 15:55

Nu har vi suttit och hoppat på de Tyska vägarna. Fy, vad dåliga de är. Vi tycker att det är dålig standard på vägarna. Vi har kört på A7 mestadels. Temperaturen har pendlat mellan 17 – 20 garder. Vi stannade på ”TopPlatz Göttingen&rdquo...

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 19 oktober 2013 15:45


Efter en natt på Sjælør Boulevard med orolig söm p.g.a. oväsen på gatan i mellan åt. Vi gick upp till Ida & P-T och åt frukost och pratade en stund.   Birgitta och Jag körde vidare mot färjan. Ingen väntetid utan vi kom ombord rätt fort. Körde vi...

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 18 oktober 2013 22:07


Vi kom till Köpenhamn vi två tiden och hittade en parkering på gata. Det är så snett att stå på asfalten men kör jag upp på gräskanten så står vi riktigt bra. Vi tänker stå här i natt. Eftermiddag/kväll tillsammans med Ida & Per-Thore och Ask var ...

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 18 oktober 2013 11:26

  Efter en trevlig kväll med god mat hos Patrik&Åsa  och barnen. Även tillsamans med Gisela och Moa och hennes pojkvän. Vi stannade kvar till morgonen. Efter frukost körde vi i till Helsingborg. Birgitta skulle ta ett EKG på vårdcentralen. Lilla M...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Senaste inläggen

Välkommen att skriva

Sök i bloggen

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2013 >>>

Länkar

Arkiv

Tidigare år

RSS

Följ bloggen

Följ Husbil och resor mm med Blogkeen
Följ Husbil och resor mm med Bloglovin'

Statistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se