Direktlänk till inlägg 14 april 2013

Keukenhof

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 14 april 2013 10:23

Så kom vi till Keukenhof. Klockan var omkring 11,00 när vi hade parkerat vid kanalen. Var trångt att vända på vägen men hittade en bra plats. Inte så många husbilar som jag trodde det skulle vara vid vägen. Plockade ut cyklarna och gav oss iväg till entrén. Blev visad in bland bussarna fram till ingången.

Köpte biljett och gick in och när vi väl var inne så lyste solen på oss. Fick verkligen en lyckad dag i parken. Riklig blomsterprakt men visst kunde det ha varit mer. Men vi är nöjda med dagen i Keukenhof.

Träffade två Svenskar som vi satt och pratade med när vi kom tillbaka till husbilen. Bra avslutning på dagen.


Bilderna får berätta.

 

 


                         

 
ANNONS
 
3m@seniorerspekulerar.se

3m@seniorerspekulerar.se

14 april 2013 17:46

Vi var på Keukenhof får två år sedan. Blev via personbilsparkeringen lotsade till en speciell p-plats för husbil som låg på kort promenadavstånd från en av entréerna. Det är fantastiskt med alla blommor men kan förstå att man i år är lite drabbade av den sena våren.
Självs står vi nu på en ställplats i båthamnen i Gorinchem. Står med härlig utsikt över båttrafiken på Rhen och har Gorinchem Altstadt på promenadavstånd. Lev väl, 3M

http://www.seniorerspekulerar.se

Nils-Åke & Birgitta Hansson

15 april 2013 09:18

.

 
Christina  &  Åke

Christina & Åke

14 april 2013 17:59

Underbara bilder! Jag har väntat med spänning och faktiskt haft lite kill i magen att ni bara skulle få se knoppar. Lyckliga ni som har fått vara där, se och uppleva detta. Vi har haft 10 underbara grader i skuggan idag men...... än är det inte slut på kylan. Isen ligger tjock hos oss fortfarande, visst den har skiftat färg så nåt är på G. Kramar från oss 2

http://globetrotterna.blogspot.com

 
Ninni

Ninni

15 april 2013 06:03

Hej och hopp!
Vilka härliga bilder och skönt med lite sol!

http://ninnih.blogspot.com

 
Ottar

Ottar

21 april 2013 10:59

Va` bra Ni fick parkerat vid kanalen.Vi var där under paraden i fjol,men kom nog för sent,för vid kanalen var det fullt. Hur gör Ni med lilla hunden under er resa? Är den med Er över alt?Vi har presis anskaffet en sånn där liten hund,ock undrar!

http://www.ottarogelse.blogspot.no

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 28 oktober 2013 14:47

Idag skriver vi första inlägget på nya Bloggen på WordPress. Kul om ni vill fortsatta att följa oss på resan och våran vardag. Vill tacka alla för kommentar på gamla bloggen. Vår önskan är att ni vill fortsätta att skriva kommentar även här på nya...

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 20 oktober 2013 15:55

Nu har vi suttit och hoppat på de Tyska vägarna. Fy, vad dåliga de är. Vi tycker att det är dålig standard på vägarna. Vi har kört på A7 mestadels. Temperaturen har pendlat mellan 17 – 20 garder. Vi stannade på ”TopPlatz Göttingen&rdquo...

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 19 oktober 2013 15:45


Efter en natt på Sjælør Boulevard med orolig söm p.g.a. oväsen på gatan i mellan åt. Vi gick upp till Ida & P-T och åt frukost och pratade en stund.   Birgitta och Jag körde vidare mot färjan. Ingen väntetid utan vi kom ombord rätt fort. Körde vi...

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 18 oktober 2013 22:07


Vi kom till Köpenhamn vi två tiden och hittade en parkering på gata. Det är så snett att stå på asfalten men kör jag upp på gräskanten så står vi riktigt bra. Vi tänker stå här i natt. Eftermiddag/kväll tillsammans med Ida & Per-Thore och Ask var ...

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 18 oktober 2013 11:26

  Efter en trevlig kväll med god mat hos Patrik&Åsa  och barnen. Även tillsamans med Gisela och Moa och hennes pojkvän. Vi stannade kvar till morgonen. Efter frukost körde vi i till Helsingborg. Birgitta skulle ta ett EKG på vårdcentralen. Lilla M...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Senaste inläggen

Välkommen att skriva

Sök i bloggen

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2013 >>>

Länkar

Arkiv

Tidigare år

RSS

Följ bloggen

Följ Husbil och resor mm med Blogkeen
Följ Husbil och resor mm med Bloglovin'

Statistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se