Direktlänk till inlägg 13 april 2013

I Belgien

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 13 april 2013 10:52

 

Fortsatte vår färd utefter kanalen stannade till vid fyren Cap Gris-Nez.  Där var det slingor man kunde gå och utkiksplatser. Det var en stunds uppehåll, vi har haft regn hela dagen även sol och regn samtidigt. Kvarlämningar från kriget utefter hela kust- sträckan fanns även ett musée vid en av det stora kanonerna. Passerade Eurotunneln i närheten av Calais. Tog ut en ställplats i Kruibeke i Belgien. Ett samhälle vid floden Schelde. Parkeringen låg vid floden. Fick veta att platsen är stängd det ska iordningställas en park. Var till Turistinformationen och frågade efter alternativ och de hänvisade till en sporthall som låg lite avsides. Det kändes inte bra att stå där själva. Vi stannade på den stängda platsen tillsammans med några andra husbilar. Inget regn ikväll tidvis sol men blåst.    

 

 

 

 

 
ANNONS
 
Elisabeth

Elisabeth

13 april 2013 18:33

Nu har jag läst ifatt och vet hur ni åkt. Vi som skulle ta det lugnt här hemma också. Pytt! Tusen och en saker som ska ske. Mamma, barn och barnbarn (kul) men där till lite tvätt, fönsterputs och städning. Men nu är det gjort och jag kan njuta av era resebilder. Ni ser ut att ha samma trista väder som vi hade. Hoppas solen kommer och lyser på er. Även om det är grått, så får man ju ändå uppleva en hel del. Här har vi haft som mest 6 c i dag. De har lovat värme i morgon. Lever på hoppet! Ha en bra helg! Kram Elisabeth och Lennart

http://husbilen-ellen.blogspot.se

Nils-Åke & Birgitta Hansson

14 april 2013 10:12

Tack

 
Kors och Tvärs

Kors och Tvärs

13 april 2013 21:16

Belgien har jag faktiskt aldrig besökt, men det står definitivt på önskelistan.

http://husbilkorsotvars.wordpress.com

 
Ninni

Ninni

15 april 2013 06:03

Härligt att få följa med på er resa här gm bloggen. Vad är bättre än det?!
Ja till Holland skulle jag vilja åka igen. Vi hade nog lite kort om tid då vi var dit.

http://ninnih.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 28 oktober 2013 14:47

Idag skriver vi första inlägget på nya Bloggen på WordPress. Kul om ni vill fortsatta att följa oss på resan och våran vardag. Vill tacka alla för kommentar på gamla bloggen. Vår önskan är att ni vill fortsätta att skriva kommentar även här på nya...

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 20 oktober 2013 15:55

Nu har vi suttit och hoppat på de Tyska vägarna. Fy, vad dåliga de är. Vi tycker att det är dålig standard på vägarna. Vi har kört på A7 mestadels. Temperaturen har pendlat mellan 17 – 20 garder. Vi stannade på ”TopPlatz Göttingen&rdquo...

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 19 oktober 2013 15:45


Efter en natt på Sjælør Boulevard med orolig söm p.g.a. oväsen på gatan i mellan åt. Vi gick upp till Ida & P-T och åt frukost och pratade en stund.   Birgitta och Jag körde vidare mot färjan. Ingen väntetid utan vi kom ombord rätt fort. Körde vi...

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 18 oktober 2013 22:07


Vi kom till Köpenhamn vi två tiden och hittade en parkering på gata. Det är så snett att stå på asfalten men kör jag upp på gräskanten så står vi riktigt bra. Vi tänker stå här i natt. Eftermiddag/kväll tillsammans med Ida & Per-Thore och Ask var ...

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 18 oktober 2013 11:26

  Efter en trevlig kväll med god mat hos Patrik&Åsa  och barnen. Även tillsamans med Gisela och Moa och hennes pojkvän. Vi stannade kvar till morgonen. Efter frukost körde vi i till Helsingborg. Birgitta skulle ta ett EKG på vårdcentralen. Lilla M...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Senaste inläggen

Välkommen att skriva

Sök i bloggen

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2013 >>>

Länkar

Arkiv

Tidigare år

RSS

Följ bloggen

Följ Husbil och resor mm med Blogkeen
Följ Husbil och resor mm med Bloglovin'

Statistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se