Direktlänk till inlägg 10 april 2013

Pontorson

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 10 april 2013 10:08

Pontorson ligger en mil från Le Mont-Saint-Michel.

Igår hade vi regn  hela dagen. Körde genom ett jordbrukslandskap, Frankrikes kornbod, inga vindistrikt. 

Varningslampan till bromsbeläggen fram började lysa. Var hittar man en Fiat verkstad?  Bäst att få det avhjälpt så fort som möjligt.  Vi körde vidare i hopp om att finna någon, stannade vid Ad-bilservice men de kunde inte. Samtidigt försökte vi att hitta WiFi och misslyckades på några ställen. I Pontorson var det tid att hitta plats för natten. Vi såg att de skulle finnas en plats här vid Carrefour. Men hittade

McDonalds först och där var det bra Wifi. Vi kunde parkera precis utanför entrén. På väg därifrån fanns det en Renualt verkstad. Svängde in och frågade, engelska är inte så gångbart här. Fick förklarat mitt problem det gick ganska smidigt med att visa och peka. (Bromsbelägg på franska = plakett)  Fick all hjälp vi behövde så i dag kl 10 är husbilen på verkstaden.

   

 

 

Carrefour ställplats 48 33 29N  01 30 27W stor och rymlig nära till affär, även tvätt av kläder, bensinmack och en biltvätt, för låg för vår husbil. Tömningsstation som var i behov av renovering, inget färskvatten. Men en plats att övernatta på är detta och det kostar inget. 

 

 
ANNONS
 
Lennart

Lennart

10 april 2013 13:32

Så bra att det ordnade sig med bromsen!

Bra att ha!

Lev väl!

http://www.lennart-lennartstankar.blogspot.com

 
Ingen bild

Linn

10 april 2013 18:44

Kul att ni snart är hemma igen !!! :)

Nils-Åke & Birgitta Hansson

11 april 2013 14:34

Ja vi är på väg

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 28 oktober 2013 14:47

Idag skriver vi första inlägget på nya Bloggen på WordPress. Kul om ni vill fortsatta att följa oss på resan och våran vardag. Vill tacka alla för kommentar på gamla bloggen. Vår önskan är att ni vill fortsätta att skriva kommentar även här på nya...

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 20 oktober 2013 15:55

Nu har vi suttit och hoppat på de Tyska vägarna. Fy, vad dåliga de är. Vi tycker att det är dålig standard på vägarna. Vi har kört på A7 mestadels. Temperaturen har pendlat mellan 17 – 20 garder. Vi stannade på ”TopPlatz Göttingen&rdquo...

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 19 oktober 2013 15:45


Efter en natt på Sjælør Boulevard med orolig söm p.g.a. oväsen på gatan i mellan åt. Vi gick upp till Ida & P-T och åt frukost och pratade en stund.   Birgitta och Jag körde vidare mot färjan. Ingen väntetid utan vi kom ombord rätt fort. Körde vi...

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 18 oktober 2013 22:07


Vi kom till Köpenhamn vi två tiden och hittade en parkering på gata. Det är så snett att stå på asfalten men kör jag upp på gräskanten så står vi riktigt bra. Vi tänker stå här i natt. Eftermiddag/kväll tillsammans med Ida & Per-Thore och Ask var ...

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 18 oktober 2013 11:26

  Efter en trevlig kväll med god mat hos Patrik&Åsa  och barnen. Även tillsamans med Gisela och Moa och hennes pojkvän. Vi stannade kvar till morgonen. Efter frukost körde vi i till Helsingborg. Birgitta skulle ta ett EKG på vårdcentralen. Lilla M...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Senaste inläggen

Välkommen att skriva

Sök i bloggen

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2013 >>>

Länkar

Arkiv

Tidigare år

RSS

Följ bloggen

Följ Husbil och resor mm med Blogkeen
Följ Husbil och resor mm med Bloglovin'

Statistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se