Direktlänk till inlägg 7 april 2013

Helgen i Mimizan

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 7 april 2013 16:15

Lördag kunde vi sitta ute stor del av dagen. Solen värmde när man kom i lä av husbilen. Blåsten var kall vi frös ordentligt när vi var nere på stranden. Vi gick dit så Lilla My fick springa av sig. Var en tur in till byn hittade saluhallen de höll på att stänga men vi hann handla lite grönsaker. Cyklade runt och såg oss omkring. Här i byn är  förberedelserna i gång för turistsäsongen. Det hade t.o.m öppnat en glass- kiosk i byn. Temat i den här byn är vindsurfing nästan bara affärer med vindsurfinggrejer.

Cyklade hem och intog våra positioner i solstolarna på sidan av husbilen. När vi satt och latade oss så kom det en Svenskregistrerad husbil. Det var ett par vi lärde känna på La Colina i Albir. Det har strömmat i  husbilar hela eftermiddagen så nu är det många Fransmän samlade här.


Söndag har bjudit på soldis 14 grader inte så blåsigt. Vi har tagit det lugnt promenerat med Lilla My på stranden. Många har lämnat ställplatsen men lite Husbilar har de kommit hit också.  Nu är vi fyra Svenska bilar och alla är med Husbilsklubben.se. Ställplatslistan på Husbilsklubben.se använder vi oss av, bland annat. I morgon kör vi vidare upp genom Frankrike.


 


Även denna bilen har parkerat här. 


 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 28 oktober 2013 14:47

Idag skriver vi första inlägget på nya Bloggen på WordPress. Kul om ni vill fortsatta att följa oss på resan och våran vardag. Vill tacka alla för kommentar på gamla bloggen. Vår önskan är att ni vill fortsätta att skriva kommentar även här på nya...

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 20 oktober 2013 15:55

Nu har vi suttit och hoppat på de Tyska vägarna. Fy, vad dåliga de är. Vi tycker att det är dålig standard på vägarna. Vi har kört på A7 mestadels. Temperaturen har pendlat mellan 17 – 20 garder. Vi stannade på ”TopPlatz Göttingen&rdquo...

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 19 oktober 2013 15:45


Efter en natt på Sjælør Boulevard med orolig söm p.g.a. oväsen på gatan i mellan åt. Vi gick upp till Ida & P-T och åt frukost och pratade en stund.   Birgitta och Jag körde vidare mot färjan. Ingen väntetid utan vi kom ombord rätt fort. Körde vi...

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 18 oktober 2013 22:07


Vi kom till Köpenhamn vi två tiden och hittade en parkering på gata. Det är så snett att stå på asfalten men kör jag upp på gräskanten så står vi riktigt bra. Vi tänker stå här i natt. Eftermiddag/kväll tillsammans med Ida & Per-Thore och Ask var ...

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 18 oktober 2013 11:26

  Efter en trevlig kväll med god mat hos Patrik&Åsa  och barnen. Även tillsamans med Gisela och Moa och hennes pojkvän. Vi stannade kvar till morgonen. Efter frukost körde vi i till Helsingborg. Birgitta skulle ta ett EKG på vårdcentralen. Lilla M...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Senaste inläggen

Välkommen att skriva

Sök i bloggen

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2013 >>>

Länkar

Arkiv

Tidigare år

RSS

Följ bloggen

Följ Husbil och resor mm med Blogkeen
Följ Husbil och resor mm med Bloglovin'

Statistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se