Direktlänk till inlägg 4 april 2013

Capbreton

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 4 april 2013 14:30

Idag har vi bara rullat ner för berget, känns det som. Vädret har varit dåligt regn och blåst så vi bestämde oss att stanna tidigt. Carrefour fick besök av oss. Det var ost vi skulle köpa och där har Birgitta bestämd uppfattning. Det är att prata, peka och provsmaka i sortimenten till man är nöjd. Vi fick ost med oss hem. Ja, t.o.m räkor och fisk igen.

Jag tog ut en ställplats som låg närmast Carrefour där vi stod parkerade. Här finns det platser att välja på.

Capbreton N43 38 08 W01 26 47 platsen ligger alldeles invid Atlantkusten bara en sanddyn mellan. Två serviceplattor, vatten och El 16A även WC. En dam kom och tog upp betalning 7,5 € inkl. allt, kostar det från november till april. Dyrare under badsäsongen.

Plats för 150 husbilar och här är vi inte ensamma ikväll. Inte många andra nationaliteter det är fransmännen som dominerar.  

 

 

 

       

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 28 oktober 2013 14:47

Idag skriver vi första inlägget på nya Bloggen på WordPress. Kul om ni vill fortsatta att följa oss på resan och våran vardag. Vill tacka alla för kommentar på gamla bloggen. Vår önskan är att ni vill fortsätta att skriva kommentar även här på nya...

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 20 oktober 2013 15:55

Nu har vi suttit och hoppat på de Tyska vägarna. Fy, vad dåliga de är. Vi tycker att det är dålig standard på vägarna. Vi har kört på A7 mestadels. Temperaturen har pendlat mellan 17 – 20 garder. Vi stannade på ”TopPlatz Göttingen&rdquo...

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 19 oktober 2013 15:45


Efter en natt på Sjælør Boulevard med orolig söm p.g.a. oväsen på gatan i mellan åt. Vi gick upp till Ida & P-T och åt frukost och pratade en stund.   Birgitta och Jag körde vidare mot färjan. Ingen väntetid utan vi kom ombord rätt fort. Körde vi...

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 18 oktober 2013 22:07


Vi kom till Köpenhamn vi två tiden och hittade en parkering på gata. Det är så snett att stå på asfalten men kör jag upp på gräskanten så står vi riktigt bra. Vi tänker stå här i natt. Eftermiddag/kväll tillsammans med Ida & Per-Thore och Ask var ...

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 18 oktober 2013 11:26

  Efter en trevlig kväll med god mat hos Patrik&Åsa  och barnen. Även tillsamans med Gisela och Moa och hennes pojkvän. Vi stannade kvar till morgonen. Efter frukost körde vi i till Helsingborg. Birgitta skulle ta ett EKG på vårdcentralen. Lilla M...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Senaste inläggen

Välkommen att skriva

Sök i bloggen

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2013 >>>

Länkar

Arkiv

Tidigare år

RSS

Följ bloggen

Följ Husbil och resor mm med Blogkeen
Följ Husbil och resor mm med Bloglovin'

Statistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se