Direktlänk till inlägg 31 mars 2013

Påskafton, Påskdagen

Påskafton dukade vi långbord med övriga svenskar här +ett par norrmän och ett par tyskar. Varm eftermiddag och kväll. Satt ute länge på kvällen även efter mörkrets inbrott. Kändes mera som en svensk midsommarafton än påsk. Det blev en trevlig eftermiddag/kväll tillsammans.  

 

 

 


Så har vi ställt om till sommartid idag.


Påskdagens morgon tog vi en extra lång promenad Lilla My och jag. Kameran var med för att visa er att här växer det ordentligt nu. Mycket blommor här omkring i trädgårdarna. Ett sista besök på marknaden i Albir blev det också. 

 

 

 

                    

 


Nu börjar alla packa ihop för hemfärd. Idag packar vi bilen för vidare färd norrut i morgon. Hoppas våren snabbar sig på att komma till Sverige så vi inte fryser när vi kommer hem.      

 

                   

 

 
ANNONS
 
Anders och Birgitta

Anders och Birgitta

1 april 2013 12:35

Passa på och njut så länge ni kan. Här hemma har vi kallt och så himla mycket snö, i alla fall på vår ö. Det ser härligt ut på campingen, kommer ni att återkomma dit nästa säsong? Ha en fin resa norrut och hoppas att ni har lika tur med vädret som vi hade, inte en dag med vinterväglag.

http://husbilsliv.blogspot.com

Nils-Åke & Birgitta Hansson

1 april 2013 16:53

Nu har hemresan börjat
La Colina kommer vi att besöka igen.
Hoppas vi har ra väder när vi kommer hem.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 28 oktober 2013 14:47

Idag skriver vi första inlägget på nya Bloggen på WordPress. Kul om ni vill fortsatta att följa oss på resan och våran vardag. Vill tacka alla för kommentar på gamla bloggen. Vår önskan är att ni vill fortsätta att skriva kommentar även här på nya...

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 20 oktober 2013 15:55

Nu har vi suttit och hoppat på de Tyska vägarna. Fy, vad dåliga de är. Vi tycker att det är dålig standard på vägarna. Vi har kört på A7 mestadels. Temperaturen har pendlat mellan 17 – 20 garder. Vi stannade på ”TopPlatz Göttingen&rdquo...

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 19 oktober 2013 15:45


Efter en natt på Sjælør Boulevard med orolig söm p.g.a. oväsen på gatan i mellan åt. Vi gick upp till Ida & P-T och åt frukost och pratade en stund.   Birgitta och Jag körde vidare mot färjan. Ingen väntetid utan vi kom ombord rätt fort. Körde vi...

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 18 oktober 2013 22:07


Vi kom till Köpenhamn vi två tiden och hittade en parkering på gata. Det är så snett att stå på asfalten men kör jag upp på gräskanten så står vi riktigt bra. Vi tänker stå här i natt. Eftermiddag/kväll tillsammans med Ida & Per-Thore och Ask var ...

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 18 oktober 2013 11:26

  Efter en trevlig kväll med god mat hos Patrik&Åsa  och barnen. Även tillsamans med Gisela och Moa och hennes pojkvän. Vi stannade kvar till morgonen. Efter frukost körde vi i till Helsingborg. Birgitta skulle ta ett EKG på vårdcentralen. Lilla M...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Senaste inläggen

Välkommen att skriva

Sök i bloggen

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25 26 27 28 29
30
31
<<< Mars 2013 >>>

Länkar

Arkiv

Tidigare år

RSS

Följ bloggen

Följ Husbil och resor mm med Blogkeen
Följ Husbil och resor mm med Bloglovin'

Statistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se