Direktlänk till inlägg 26 mars 2013

HIF

Ja, HIF är här i Albir på träningsläger några dagar. Någon hade träffat och sett personer i gruppen och även talat med dem och fick reda på tränings tider. Så vi var upp till Alfàs del Pi fotbollsarenan, men inga spelade hittade vi. I eftermiddag var det flera spelare på stan och också jag mötte två spelare. Gick fram till dem och frågade var de förlagt träningen så i morgon ska vi kunna följa deras träning.

Upp till Alfàs del Pi är det uppför hela vägen på förmiddagen cyklade jag, på eftermiddagen tog jag Birgittas El-cykel visst är det skillnad. Passade även på att se på ställplatserna Orange Grove och Camper park Costa Blanca. Vi tycker att de ligger lite långt från stan. De är omgivna av stora apelsinodlingar. Apelsinträden blommar nu och doftar ljuvligt.

 

 

 


Vi hade +14,5 grader i natt och det var +21 i husbilen och vi har ingen värme på men öppna takluckor. Så nu är det behagligt och man ser på växtligheten att den exploderat. Kameran är med även på morgonen när Lilla My är ute på sin morgonrunda.

Idag blev det Bacallao till middag vi har ätit mycket fisk både i Portugal och nu i Spanien. Idag fick vi betala 4,5 Euro/kg och det får man inget Torsk för i Sverige.  

 

 

 

 

 
ANNONS
 
Ninni

Ninni

27 mars 2013 10:18

HEJ! Oj vad ska man säga för att inte låta tjatig.
Härligt!!
Fina bilder och jag längtar så tillbaka ner till Spanien. Gärna med husbilen...nån gång...

http://ninnih.blogspot.com

Nils-Åke & Birgitta Hansson

27 mars 2013 20:20

Apelsin träden blommar och doftar härligt

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 28 oktober 2013 14:47

Idag skriver vi första inlägget på nya Bloggen på WordPress. Kul om ni vill fortsatta att följa oss på resan och våran vardag. Vill tacka alla för kommentar på gamla bloggen. Vår önskan är att ni vill fortsätta att skriva kommentar även här på nya...

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 20 oktober 2013 15:55

Nu har vi suttit och hoppat på de Tyska vägarna. Fy, vad dåliga de är. Vi tycker att det är dålig standard på vägarna. Vi har kört på A7 mestadels. Temperaturen har pendlat mellan 17 – 20 garder. Vi stannade på ”TopPlatz Göttingen&rdquo...

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 19 oktober 2013 15:45


Efter en natt på Sjælør Boulevard med orolig söm p.g.a. oväsen på gatan i mellan åt. Vi gick upp till Ida & P-T och åt frukost och pratade en stund.   Birgitta och Jag körde vidare mot färjan. Ingen väntetid utan vi kom ombord rätt fort. Körde vi...

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 18 oktober 2013 22:07


Vi kom till Köpenhamn vi två tiden och hittade en parkering på gata. Det är så snett att stå på asfalten men kör jag upp på gräskanten så står vi riktigt bra. Vi tänker stå här i natt. Eftermiddag/kväll tillsammans med Ida & Per-Thore och Ask var ...

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 18 oktober 2013 11:26

  Efter en trevlig kväll med god mat hos Patrik&Åsa  och barnen. Även tillsamans med Gisela och Moa och hennes pojkvän. Vi stannade kvar till morgonen. Efter frukost körde vi i till Helsingborg. Birgitta skulle ta ett EKG på vårdcentralen. Lilla M...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Senaste inläggen

Välkommen att skriva

Sök i bloggen

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25 26 27 28 29
30
31
<<< Mars 2013 >>>

Länkar

Arkiv

Tidigare år

RSS

Följ bloggen

Följ Husbil och resor mm med Blogkeen
Följ Husbil och resor mm med Bloglovin'

Statistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se