Direktlänk till inlägg 17 mars 2013

Helg

Söndag och regn och vi är återigen i Santa Pola kom igår. Hann inte mera än parkera så fick vi besök av Hasse och Eva (Från Korsnäa Finland). Kul återseende vi fick bjuda på kaffe och vi satt ute och fikade. Jag hämtade mat från Kinesen igår. Det var faktiskt första gången jag var där och vi som har varit här så många gånger. De serverade stor buffé så jag plockade ihop och tog med hem. Allt var till belåten och mätta blev vi. Jag var inne på Camping Bahia en kort stund och hälsade och pratade med några bekanta.


Det är tid för Birgitta att ta prov och här har vi ett ställe som gör det smidigt och bra. Det har fungerat bra den här säsongen också med provtagningen på vår vistelse i Portugal.


Idag är det innesittarväder. Vi har pressat citroner och fryst in saften och apelsinjuice för att dricka. Jag bad om liteextra citroner när vi lämnade Citronlunden i Murcia. Så nu har vi så det räcker ett tag. Birgitta har bakat en kaka idag och jag tror att den har smak av apelsin och äpple.


Ställplatsen här är välbesökt ligger ett stycke från stan men med cykel och friska ben är man snart nere. Det är också mycket bra WiFi som ingår i avgiften.


Fick oss tilldelat ett kort om ”Hemhjälp” www.hemhjalp.com deras arbetsområde är från Benidorm i norr till San Pedro de Pinatar Murcia. Mycket Skandinaver som vistas och bor i denna region i Spanien Detta har funnits i många år här i Spanien. Här kan man få tolkhjälp och annan hjälp i akuta situationer. De samarbetar med Nordiska Försäkringsbolag och SOS international och kommuner i Sverige mm.

Var första gången vi hör talas om detta.

 
ANNONS
 
Pierre

Pierre

17 mars 2013 12:58

Härlig sida =)
Skulle varit schysst om du kunde ge min sida lite feeback ;D

Tackar och bockar , Pierre :)

<a href="http://overweightweights.com/">overweightweight</a>

http://overweightweights.com

Nils-Åke & Birgitta Hansson

17 mars 2013 16:44

Tack OK.

 
Ninni

Ninni

17 mars 2013 15:11

Hej!! Synd att ni får regn på er. Hoppas det blir bättre snart!
Jag längtar så bort från denna snö och rusk. Var ju en sväng ner till Nerja i februari men tiden går så fort och nu är man ju inne i vardagslunken igen.
Men idag har vi fixat lite i Hjulius och hoppas på att man snart kommer sig ut !!
Ha det riktigt bra!! Njut lite för oss å!

http://ninnih.blogspot.com

Nils-Åke & Birgitta Hansson

17 mars 2013 16:39

Hoppas ni hittar rätt bland alla kablar på Hjulius. Nu nar vi lite sol faktist.

 
Elisabeth

Elisabeth

18 mars 2013 20:09

Ni verkar ha det bra. Det har vi också även om det regnat i mesta laget. Å andra sidan är det grönt och fint. Vi har sett en massa olika miljöer. Kramar ELisabeth

http://husbilen-ellen.blogspot.fr

Nils-Åke & Birgitta Hansson

19 mars 2013 22:23

Vi följer er
Ha det bra

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 28 oktober 2013 14:47

Idag skriver vi första inlägget på nya Bloggen på WordPress. Kul om ni vill fortsatta att följa oss på resan och våran vardag. Vill tacka alla för kommentar på gamla bloggen. Vår önskan är att ni vill fortsätta att skriva kommentar även här på nya...

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 20 oktober 2013 15:55

Nu har vi suttit och hoppat på de Tyska vägarna. Fy, vad dåliga de är. Vi tycker att det är dålig standard på vägarna. Vi har kört på A7 mestadels. Temperaturen har pendlat mellan 17 – 20 garder. Vi stannade på ”TopPlatz Göttingen&rdquo...

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 19 oktober 2013 15:45


Efter en natt på Sjælør Boulevard med orolig söm p.g.a. oväsen på gatan i mellan åt. Vi gick upp till Ida & P-T och åt frukost och pratade en stund.   Birgitta och Jag körde vidare mot färjan. Ingen väntetid utan vi kom ombord rätt fort. Körde vi...

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 18 oktober 2013 22:07


Vi kom till Köpenhamn vi två tiden och hittade en parkering på gata. Det är så snett att stå på asfalten men kör jag upp på gräskanten så står vi riktigt bra. Vi tänker stå här i natt. Eftermiddag/kväll tillsammans med Ida & Per-Thore och Ask var ...

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 18 oktober 2013 11:26

  Efter en trevlig kväll med god mat hos Patrik&Åsa  och barnen. Även tillsamans med Gisela och Moa och hennes pojkvän. Vi stannade kvar till morgonen. Efter frukost körde vi i till Helsingborg. Birgitta skulle ta ett EKG på vårdcentralen. Lilla M...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Senaste inläggen

Välkommen att skriva

Sök i bloggen

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25 26 27 28 29
30
31
<<< Mars 2013 >>>

Länkar

Arkiv

Tidigare år

RSS

Följ bloggen

Följ Husbil och resor mm med Blogkeen
Följ Husbil och resor mm med Bloglovin'

Statistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se