Direktlänk till inlägg 11 mars 2013

Lite mer en 40 mil

Tog ett ordentligt tag för att hitta sol. Körde upp till Murcia och Camper Park Huerta De Murcia. Vi följde kusten fram till Almería där vägen går längre från kusten och inåt landet. Här är det ett landskap med plasttält som används i odlingen av grönsaker. Naturen är rätt skräpig på stora delat av den sträckan med plast som blåst omkring.

Vädret i Murcia verkar vara skapligt men för stora delar av norra Spanien och de högre belägna delarna lovas snö. Nu stannar vi här några dag och åker dags turer i omgivningen.


 


   

 
ANNONS
 
Deciree

Deciree" title="http://Vardagsglitter.com]Deciree[/url]" target="_blank">Vardagsglitter.com]Deciree[/url]

13 mars 2013 06:06

Visst är det tråkigt när man får söka värme o sol på resan?, så kände vi i sommar när vi åkte Europa, mot Paris. Kallt, regn o blåst. När man är ute m husbilen ska det vara varmt o sol. Det är som bäst då. Jag älskar husbilslivet o hoppas få göra en tur som er någon gång. Ni ser ut att ha det jättefint o skönt på er resa:) ha det fortsatt bra:)

http://Www. Vardagsglitter.com

Nils-Åke & Birgitta Hansson

13 mars 2013 14:59

tack

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 28 oktober 2013 14:47

Idag skriver vi första inlägget på nya Bloggen på WordPress. Kul om ni vill fortsatta att följa oss på resan och våran vardag. Vill tacka alla för kommentar på gamla bloggen. Vår önskan är att ni vill fortsätta att skriva kommentar även här på nya...

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 20 oktober 2013 15:55

Nu har vi suttit och hoppat på de Tyska vägarna. Fy, vad dåliga de är. Vi tycker att det är dålig standard på vägarna. Vi har kört på A7 mestadels. Temperaturen har pendlat mellan 17 – 20 garder. Vi stannade på ”TopPlatz Göttingen&rdquo...

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 19 oktober 2013 15:45


Efter en natt på Sjælør Boulevard med orolig söm p.g.a. oväsen på gatan i mellan åt. Vi gick upp till Ida & P-T och åt frukost och pratade en stund.   Birgitta och Jag körde vidare mot färjan. Ingen väntetid utan vi kom ombord rätt fort. Körde vi...

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 18 oktober 2013 22:07


Vi kom till Köpenhamn vi två tiden och hittade en parkering på gata. Det är så snett att stå på asfalten men kör jag upp på gräskanten så står vi riktigt bra. Vi tänker stå här i natt. Eftermiddag/kväll tillsammans med Ida & Per-Thore och Ask var ...

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 18 oktober 2013 11:26

  Efter en trevlig kväll med god mat hos Patrik&Åsa  och barnen. Även tillsamans med Gisela och Moa och hennes pojkvän. Vi stannade kvar till morgonen. Efter frukost körde vi i till Helsingborg. Birgitta skulle ta ett EKG på vårdcentralen. Lilla M...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Senaste inläggen

Välkommen att skriva

Sök i bloggen

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25 26 27 28 29
30
31
<<< Mars 2013 >>>

Länkar

Arkiv

Tidigare år

RSS

Följ bloggen

Följ Husbil och resor mm med Blogkeen
Följ Husbil och resor mm med Bloglovin'

Statistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se