Direktlänk till inlägg 10 mars 2013

Här i Rincón de la Victoria

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 10 mars 2013 17:27

Inget vidare väder denna helgen. Här i Rincón de la Victoria på platsen vi står är det fyra HBK:are. Göran & Birgitta, Krister & Kerstin, Bengt& Lotta och vi. Det har kommit bilar även svenska men de körde i morse. Vädret har växlat mellan regn och stunder av sol. Vi satt ute i solen en stund på eftermiddagen men så fort ett moln skymmer solen så blir det kyligt. Det har varit mycket folk i rörelse som promenerar med och utan hundar, joggar, cyklar och kör bil. Leker på playan med sina hundar.

Igår var vi fyra par som var ute och åt på en Kinarestaurang, en i gänget fyllde 75 år. Vi grattade med sång och hurrarop.

Redan i fredags när vi kom så fick vi berättat att på söndag är det ett ställe här som serverar grillade revben vid två-tiden. Så i idag var jag till baren som serverade detta och tog med hem till husbilen istället för att sitta på restaurangen/baren med risk för regnskurar. Rikligt med mat fick vi. Det var mycket folk som kom och ville äta på restaurangen. Hörde att de hade anknytning till Sydamerika. Mycket gott smakade det och orenligt mätta blev vi.

 

 

 

             

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 28 oktober 2013 14:47

Idag skriver vi första inlägget på nya Bloggen på WordPress. Kul om ni vill fortsatta att följa oss på resan och våran vardag. Vill tacka alla för kommentar på gamla bloggen. Vår önskan är att ni vill fortsätta att skriva kommentar även här på nya...

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 20 oktober 2013 15:55

Nu har vi suttit och hoppat på de Tyska vägarna. Fy, vad dåliga de är. Vi tycker att det är dålig standard på vägarna. Vi har kört på A7 mestadels. Temperaturen har pendlat mellan 17 – 20 garder. Vi stannade på ”TopPlatz Göttingen&rdquo...

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 19 oktober 2013 15:45


Efter en natt på Sjælør Boulevard med orolig söm p.g.a. oväsen på gatan i mellan åt. Vi gick upp till Ida & P-T och åt frukost och pratade en stund.   Birgitta och Jag körde vidare mot färjan. Ingen väntetid utan vi kom ombord rätt fort. Körde vi...

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 18 oktober 2013 22:07


Vi kom till Köpenhamn vi två tiden och hittade en parkering på gata. Det är så snett att stå på asfalten men kör jag upp på gräskanten så står vi riktigt bra. Vi tänker stå här i natt. Eftermiddag/kväll tillsammans med Ida & Per-Thore och Ask var ...

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 18 oktober 2013 11:26

  Efter en trevlig kväll med god mat hos Patrik&Åsa  och barnen. Även tillsamans med Gisela och Moa och hennes pojkvän. Vi stannade kvar till morgonen. Efter frukost körde vi i till Helsingborg. Birgitta skulle ta ett EKG på vårdcentralen. Lilla M...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Senaste inläggen

Välkommen att skriva

Sök i bloggen

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25 26 27 28 29
30
31
<<< Mars 2013 >>>

Länkar

Arkiv

Tidigare år

RSS

Följ bloggen

Följ Husbil och resor mm med Blogkeen
Följ Husbil och resor mm med Bloglovin'

Statistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se