Direktlänk till inlägg 8 mars 2013

+21 grader har det visat idag

Vaknade till en dag i San Pedro de Alcántara med sol. Fyllde lite vatten innan vi körde vidare. Körde till Benalmádena där vi stannade och fikade. Ringde Nisse & Karin det visade sig att de var i Fuengirola så vi vände och körde tillbaka dit. Marknadsplatsen i Fuengirola 36°32'56"N 4°37'10"W. N & K kom ned så vi fick hälsa och prata en stund. Det får bli längre nästa gång de var fullt upptagna med tre andra par som var på besök.

Körde tillbaka till Benalmádena N 36 34` 53,4" W 04 32` 11,7" ingen plats för större bilar för trångt tyckte vi. Vi körde vidare utefter kusten. Körde förbi några platser. Det fanns en i Torremolinos 36°38'53"N 4°28'30"W ingen höjdare men nära till stranden det stod ett antal husbilar där. Vårat mål för dagen blev Rincón de la Victoria 36°42'46"N 4°16'11"W en plats alldeles vid stranden. Välbesökt verkar den att vara också för här var det nästan fullt. 4 svenska bilar till alla medlemmar i Husbilsklubben.se

Det blev ca:14 mil idag.

Många vindsurfare håller till här också med sina skärmar.

Stannar här i helgen nära upp till stan där det mesta verkar finnas.

Sol kusten stämmer bra det är mycket folk och bebyggt hela vägen utefter stranden. Mycket Skandinaver träffar man också här.

 

 

 

                   

 

 

Några glada Norrmän tjoade på oss när vi stannade för att släppa över dem på övergångsstället. Disciplinen att stanna vid övergångsställengäller här i Spanien. I övrigt så skiter spanjorerna i stoppskyltarnanär de kör bil

 

Marknadsplatsen i Fuengirola 

 
ANNONS
 
Lena

Lena

9 mars 2013 22:36

Så glad att jag såg denna fantastiska reseblogg från Husbilen! :))
Den är lagd till mina favoriter ;)

Tänker själva husbila ner till italien nästa vår med våra 2 vovvar.

Kram & kör försiktigt♥ /Lena

http://frallorna.bloggplatsen.se

Nils-Åke & Birgitta Hansson

10 mars 2013 10:13

Kul! har själva inte varit i Italien men finns på önskelistan.
Fin blogg hade ni också finna hundar. Själva hat vi en papillon 2 år gamla som är med på resorna.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 28 oktober 2013 14:47

Idag skriver vi första inlägget på nya Bloggen på WordPress. Kul om ni vill fortsatta att följa oss på resan och våran vardag. Vill tacka alla för kommentar på gamla bloggen. Vår önskan är att ni vill fortsätta att skriva kommentar även här på nya...

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 20 oktober 2013 15:55

Nu har vi suttit och hoppat på de Tyska vägarna. Fy, vad dåliga de är. Vi tycker att det är dålig standard på vägarna. Vi har kört på A7 mestadels. Temperaturen har pendlat mellan 17 – 20 garder. Vi stannade på ”TopPlatz Göttingen&rdquo...

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 19 oktober 2013 15:45


Efter en natt på Sjælør Boulevard med orolig söm p.g.a. oväsen på gatan i mellan åt. Vi gick upp till Ida & P-T och åt frukost och pratade en stund.   Birgitta och Jag körde vidare mot färjan. Ingen väntetid utan vi kom ombord rätt fort. Körde vi...

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 18 oktober 2013 22:07


Vi kom till Köpenhamn vi två tiden och hittade en parkering på gata. Det är så snett att stå på asfalten men kör jag upp på gräskanten så står vi riktigt bra. Vi tänker stå här i natt. Eftermiddag/kväll tillsammans med Ida & Per-Thore och Ask var ...

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 18 oktober 2013 11:26

  Efter en trevlig kväll med god mat hos Patrik&Åsa  och barnen. Även tillsamans med Gisela och Moa och hennes pojkvän. Vi stannade kvar till morgonen. Efter frukost körde vi i till Helsingborg. Birgitta skulle ta ett EKG på vårdcentralen. Lilla M...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Senaste inläggen

Välkommen att skriva

Sök i bloggen

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25 26 27 28 29
30
31
<<< Mars 2013 >>>

Länkar

Arkiv

Tidigare år

RSS

Följ bloggen

Följ Husbil och resor mm med Blogkeen
Följ Husbil och resor mm med Bloglovin'

Statistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se