Direktlänk till inlägg 7 mars 2013

SightseeingVaknade till en regnig dag och det såg inte ut att bli bättre under dagen. Vi blev hämtade kl halv tio av Lars & Gunborg. Kom överens om att åka upp till Ronda. Regnet och blåsten tilltog när vi klev ur bilen i Ronda. Ravinen under den gamla bron var en mäktig syn. Gick vidare till tjurfäktningsarenan Plaza del Toros, den äldsta, största den öppnades 1785 och är den vackraste i Spanien. Här skrevs också den moderna tjurfäktningens regelverk.


Vidare körde vi ned till Marbella där vi blev guidade runt i stan. Lunchade vid Apelsintorget i gamla stadskärnan vi gick också en sväng ned till strandpromenaden. Avslutade med kaffe och hembakade bullar i deras fina lägenhet.


Tack för en trevlig dag.

 

 


 

 Plaza de los Naranjos

 

                 

 
ANNONS
 
Elisabeth

Elisabeth

7 mars 2013 22:12

Ni har hunnit med att se och uppleva en hel del sen vära vägar skiljdes åt. Ha dé fortsatt bra!

http://husbilen-ellen.blogspot.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 28 oktober 2013 14:47

Idag skriver vi första inlägget på nya Bloggen på WordPress. Kul om ni vill fortsatta att följa oss på resan och våran vardag. Vill tacka alla för kommentar på gamla bloggen. Vår önskan är att ni vill fortsätta att skriva kommentar även här på nya...

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 20 oktober 2013 15:55

Nu har vi suttit och hoppat på de Tyska vägarna. Fy, vad dåliga de är. Vi tycker att det är dålig standard på vägarna. Vi har kört på A7 mestadels. Temperaturen har pendlat mellan 17 – 20 garder. Vi stannade på ”TopPlatz Göttingen&rdquo...

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 19 oktober 2013 15:45


Efter en natt på Sjælør Boulevard med orolig söm p.g.a. oväsen på gatan i mellan åt. Vi gick upp till Ida & P-T och åt frukost och pratade en stund.   Birgitta och Jag körde vidare mot färjan. Ingen väntetid utan vi kom ombord rätt fort. Körde vi...

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 18 oktober 2013 22:07


Vi kom till Köpenhamn vi två tiden och hittade en parkering på gata. Det är så snett att stå på asfalten men kör jag upp på gräskanten så står vi riktigt bra. Vi tänker stå här i natt. Eftermiddag/kväll tillsammans med Ida & Per-Thore och Ask var ...

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 18 oktober 2013 11:26

  Efter en trevlig kväll med god mat hos Patrik&Åsa  och barnen. Även tillsamans med Gisela och Moa och hennes pojkvän. Vi stannade kvar till morgonen. Efter frukost körde vi i till Helsingborg. Birgitta skulle ta ett EKG på vårdcentralen. Lilla M...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Senaste inläggen

Välkommen att skriva

Sök i bloggen

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25 26 27 28 29
30
31
<<< Mars 2013 >>>

Länkar

Arkiv

Tidigare år

RSS

Följ bloggen

Följ Husbil och resor mm med Blogkeen
Följ Husbil och resor mm med Bloglovin'

Statistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se