Direktlänk till inlägg 16 februari 2013

Volta Ao Algarve

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 16 februari 2013 20:32

Tredje etappen av Volta Ao Algarve som går 14 till 17 februari


Vi var iväg vid tio-tiden idag för att titta på cykelloppet som vi fick för oss gick igenom grannbyn Benafim. Så visade kartan på hemsidan för loppet. Lite över 5 km hade vi att cykla och det var uppför i stort sett hela sträckan. Fram kom vi tillsammans med Kent & Ulla fick tid att fika och vi träffade många som vi frågade var loppet gick fram. Till sist kom det två män som visste exakt hur bansträckningen var. Och då fick vi veta att det gick genom Alte där vi står med husbilarna. Så det var bara att vända tillbaka och fort gick det. 45 min hade vi på oss till Alte.Vi var i veckan på turistinformationen i Alte  och de visste inte att loppet skulle gå genom byn. Loppet gick upp på berget som Kent & jag cyklade uppför igår. Det är uppför..... och riktig brant!  Tog oss upp halvvägs upp idag för att se när cyklisterna kom. Birgitta och Ulla stannade i byn nere vid kyrkan där det är ett trångt passage. 

Men vi fick frisk luft och motion.

Här fanns det kända namn som Bradley Wiggins vinnare av Tour of France mm. ,  Tony Martin,  Mark Cavendish med flera.


 


 


   

 
ANNONS
 
Ingen bild

Ulla & Ken

16 februari 2013 21:07

Vi gjorde ett eget cykellopp idag, det var kul hemåt i utförs backarna.
Uppför är inget för mig:(
Ulla

 
3m@seniorerspekulerar.se

3m@seniorerspekulerar.se

17 februari 2013 15:46

Man har tröttnat lite på cykelsporten den sista tiden med tanke på alla dopingskandaler som varit uppe på tapeten. Men klart det är kul att se elitidrottare som tar ut sig till Max. Ha det så bra! 3 M

http://www.seniorerspekulerar.se

 
Elisabeth

Elisabeth

17 februari 2013 22:35

Tänk att det kan locka till cykelmotion genom att titta på andra cyklister. När vi åkte både till och från Ronda var det många självplågare som åkte där. Men de såg heller inte ut att ha något hg extra. Ha dé gott! Elisabeth och Lennart

http://husbilen-ellen.blogspot.com.es/2013/01/blas

Nils-Åke & Birgitta Hansson

18 februari 2013 09:52

Tack Är ni på väg till Portugal?

 
Lennart

Lennart

18 februari 2013 18:23

Det var väl härligt att få värma upp med en cykeltur före cykelloppet!

Nyttigt också!

Ha de fortsatt bra o
Lev väl!

http://www.lennart-lennartstankar.blogspot.com

Nils-Åke & Birgitta Hansson

19 februari 2013 15:26

Motion...

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 28 oktober 2013 14:47

Idag skriver vi första inlägget på nya Bloggen på WordPress. Kul om ni vill fortsatta att följa oss på resan och våran vardag. Vill tacka alla för kommentar på gamla bloggen. Vår önskan är att ni vill fortsätta att skriva kommentar även här på nya...

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 20 oktober 2013 15:55

Nu har vi suttit och hoppat på de Tyska vägarna. Fy, vad dåliga de är. Vi tycker att det är dålig standard på vägarna. Vi har kört på A7 mestadels. Temperaturen har pendlat mellan 17 – 20 garder. Vi stannade på ”TopPlatz Göttingen&rdquo...

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 19 oktober 2013 15:45


Efter en natt på Sjælør Boulevard med orolig söm p.g.a. oväsen på gatan i mellan åt. Vi gick upp till Ida & P-T och åt frukost och pratade en stund.   Birgitta och Jag körde vidare mot färjan. Ingen väntetid utan vi kom ombord rätt fort. Körde vi...

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 18 oktober 2013 22:07


Vi kom till Köpenhamn vi två tiden och hittade en parkering på gata. Det är så snett att stå på asfalten men kör jag upp på gräskanten så står vi riktigt bra. Vi tänker stå här i natt. Eftermiddag/kväll tillsammans med Ida & Per-Thore och Ask var ...

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 18 oktober 2013 11:26

  Efter en trevlig kväll med god mat hos Patrik&Åsa  och barnen. Även tillsamans med Gisela och Moa och hennes pojkvän. Vi stannade kvar till morgonen. Efter frukost körde vi i till Helsingborg. Birgitta skulle ta ett EKG på vårdcentralen. Lilla M...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Senaste inläggen

Välkommen att skriva

Sök i bloggen

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6 7
8
9 10
11
12 13 14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25 26
27
28
<<< Februari 2013 >>>

Länkar

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ Husbil och resor mm med Blogkeen
Följ Husbil och resor mm med Bloglovin'

Statistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se