Direktlänk till inlägg 2 februari 2013

Playa Barril

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 2 februari 2013 21:00

På förmiddagen var jag till järnaffären i Tavira och fick en nyckel tillverkad. Hade även en grannes nyckel med mig som också behövde kopieras. Kent och jag fortsatte till Continente för lite komplettering i kylskåpet. 

Fick se en fågel utanför husbilen som vi aldrig sett tidigare. Vi kunde komma riktigt nära för att fota. Birgitta gick fram och tog upp fågeln, fick se en dam stå vid muren och titta och vi vinkade att hon skulle komma. Det var hennes tamfågel. Fick veta att det var fru duva hennes make har ett duvslag alldeles nära oss, vi vet inte vad de heter så vi kallar dem för herr och fru Duva.

Vi gjorde sällskap med Kent &Ulla ut till playa Barril på naturområdet Ria Formosa. Vilken strand, kilometer lång. Man kan ta ett litet tåg ut till playan men vi valde att gå. Vädret har varit soligt idag men blåsigt. Mängder av ankare uppradade på stranden som har användes vid fiske av tonfisk.  

 

Tog lite lunch, en toast och öl fick det bli. Skönt att sitta och koppla av i solen. Vi köpte en låda jordgubbar av en dam som gick runt och sålde de var stora och goda men inte så goda som svenska jordgubbar, fick även apelsiner levererade till dörren framåt kvällen.    

       

Här är det en som är glad

 

Vit ginst

   

Mimosa


 
ANNONS
 
frank

frank

3 februari 2013 10:43

ja den stranden playa Barril var vi i 2010 på sommeren en herlig fin stor strand.Vi kjørte med det lille toget frem å tilbake til stranden.Når jeg ser på dina bilder kommer minnana tilbake

http://franks-husbilsblog.blogspot.com

Nils-Åke & Birgitta Hansson

3 februari 2013 19:31

Kul!

 
Ingen bild

Ulla o Kent

3 februari 2013 11:40

Vilken fin dag vi hade tillsammans, fina bilder blev det också.

Nils-Åke & Birgitta Hansson

3 februari 2013 19:31

Toppen dag

 
Inger och Ingemar

Inger och Ingemar

3 februari 2013 20:01

Vilken liten söt fågel! Det syns att den är omtyckt. Visst är det hörligt med alla vårtecken i form av ginst och mimosa! Ha det gott!

http://ingerhl.wordpress.com

Nils-Åke & Birgitta Hansson

3 februari 2013 20:58

Tack

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 28 oktober 2013 14:47

Idag skriver vi första inlägget på nya Bloggen på WordPress. Kul om ni vill fortsatta att följa oss på resan och våran vardag. Vill tacka alla för kommentar på gamla bloggen. Vår önskan är att ni vill fortsätta att skriva kommentar även här på nya...

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 20 oktober 2013 15:55

Nu har vi suttit och hoppat på de Tyska vägarna. Fy, vad dåliga de är. Vi tycker att det är dålig standard på vägarna. Vi har kört på A7 mestadels. Temperaturen har pendlat mellan 17 – 20 garder. Vi stannade på ”TopPlatz Göttingen&rdquo...

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 19 oktober 2013 15:45


Efter en natt på Sjælør Boulevard med orolig söm p.g.a. oväsen på gatan i mellan åt. Vi gick upp till Ida & P-T och åt frukost och pratade en stund.   Birgitta och Jag körde vidare mot färjan. Ingen väntetid utan vi kom ombord rätt fort. Körde vi...

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 18 oktober 2013 22:07


Vi kom till Köpenhamn vi två tiden och hittade en parkering på gata. Det är så snett att stå på asfalten men kör jag upp på gräskanten så står vi riktigt bra. Vi tänker stå här i natt. Eftermiddag/kväll tillsammans med Ida & Per-Thore och Ask var ...

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 18 oktober 2013 11:26

  Efter en trevlig kväll med god mat hos Patrik&Åsa  och barnen. Även tillsamans med Gisela och Moa och hennes pojkvän. Vi stannade kvar till morgonen. Efter frukost körde vi i till Helsingborg. Birgitta skulle ta ett EKG på vårdcentralen. Lilla M...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Senaste inläggen

Välkommen att skriva

Sök i bloggen

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6 7
8
9 10
11
12 13 14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25 26
27
28
<<< Februari 2013 >>>

Länkar

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ Husbil och resor mm med Blogkeen
Följ Husbil och resor mm med Bloglovin'

Statistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se