Direktlänk till inlägg 31 januari 2013

Halvtid

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 31 januari 2013 20:26

Ja, så är det vi har varit iväg i 3 månader och mesta tiden här i Portugal.

Cyklade in till Tavira på förmiddagen, stannade till på Mercado, saluhallen. Det var den största vi har varit inne i hittills. Grönsaker och fisk i mängder! Utanför stod en man och sålde snäckor i olika storlekar och något som såg ut som ostron. Vi har köpt mycket fisk den här säsongen men det finns många fler arter att prova. Vi fortsatte cykla runt i Tavira. Hittade en Veterinärbutik och kunde inhandla det vi behöver till Lilla My.

Apelsiner och mandariner är som bäst nu, saftiga och söta. Det finns ett duvslag här och på eftermiddagen är duvorna ute och flyger och motionerar. Tillsammans med mandelträden som blommar går tankarna till Astrid Lindgrens Nangilala. Vi har njutit av sol och det trevliga sällskap idag. I morgon är vi inne i Februari månad. 

   

 
ANNONS
 
Kors och Tvärs

Kors och Tvärs

2 februari 2013 07:25

Saluhallar och marknader gillar jag. Så spännande med så mycket fisk - det är ju gott. Ha det fortsatt härligt!

http://husbilkorsotvars.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 28 oktober 2013 14:47

Idag skriver vi första inlägget på nya Bloggen på WordPress. Kul om ni vill fortsatta att följa oss på resan och våran vardag. Vill tacka alla för kommentar på gamla bloggen. Vår önskan är att ni vill fortsätta att skriva kommentar även här på nya...

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 20 oktober 2013 15:55

Nu har vi suttit och hoppat på de Tyska vägarna. Fy, vad dåliga de är. Vi tycker att det är dålig standard på vägarna. Vi har kört på A7 mestadels. Temperaturen har pendlat mellan 17 – 20 garder. Vi stannade på ”TopPlatz Göttingen&rdquo...

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 19 oktober 2013 15:45


Efter en natt på Sjælør Boulevard med orolig söm p.g.a. oväsen på gatan i mellan åt. Vi gick upp till Ida & P-T och åt frukost och pratade en stund.   Birgitta och Jag körde vidare mot färjan. Ingen väntetid utan vi kom ombord rätt fort. Körde vi...

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 18 oktober 2013 22:07


Vi kom till Köpenhamn vi två tiden och hittade en parkering på gata. Det är så snett att stå på asfalten men kör jag upp på gräskanten så står vi riktigt bra. Vi tänker stå här i natt. Eftermiddag/kväll tillsammans med Ida & Per-Thore och Ask var ...

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 18 oktober 2013 11:26

  Efter en trevlig kväll med god mat hos Patrik&Åsa  och barnen. Även tillsamans med Gisela och Moa och hennes pojkvän. Vi stannade kvar till morgonen. Efter frukost körde vi i till Helsingborg. Birgitta skulle ta ett EKG på vårdcentralen. Lilla M...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Senaste inläggen

Välkommen att skriva

Sök i bloggen

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4 5
6
7 8 9 10 11
12
13
14
15 16 17 18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Januari 2013 >>>

Länkar

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ Husbil och resor mm med Blogkeen
Följ Husbil och resor mm med Bloglovin'

Statistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se