Direktlänk till inlägg 30 januari 2013

Vidare!

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 30 januari 2013 21:24

Lämnade Albufeira körde öster ut, på 125:an mot Tavira. Strålande sol mängder av mandelträd som blommade och på ett ställe såg vi som vad vi tror är aprikosträd som börjat blomma. Härlig vår här i Portugal med varma soliga dagar. Men nätterna är fortfarande rätt kyliga.

Svängde in och handlade innan vi körde ner till Santa Luzia där det var många husbilar på ställplatsen. Träffade både kända och nya ansikten kom även några från en angränsande plats och hälsade på.

På eftermiddagen kom boulekloten fram. Vi spelade mot några ungdomar från byn. Så det blev en landskamp mellan Portugal och Sverige.  Grabbarna gick in i spelet med inlevelse tog det hela på allvar. De låg bra till i början men tappade mot slutet och Sverige vann med knapp marginal idag. De vill att vi spelar på lördag också för imorgon är det skolan som gäller.

Ett kort samtal på Skype med barnbarnen Michaela och Cornelia blev det på kvällen.    


      


 
ANNONS
 
Ingen bild

Ulla

31 januari 2013 11:55

Det var en trevlig match med fina killar ifrån området, de var duktiga, uttalande ifrån domaren och lilla My.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 28 oktober 2013 14:47

Idag skriver vi första inlägget på nya Bloggen på WordPress. Kul om ni vill fortsatta att följa oss på resan och våran vardag. Vill tacka alla för kommentar på gamla bloggen. Vår önskan är att ni vill fortsätta att skriva kommentar även här på nya...

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 20 oktober 2013 15:55

Nu har vi suttit och hoppat på de Tyska vägarna. Fy, vad dåliga de är. Vi tycker att det är dålig standard på vägarna. Vi har kört på A7 mestadels. Temperaturen har pendlat mellan 17 – 20 garder. Vi stannade på ”TopPlatz Göttingen&rdquo...

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 19 oktober 2013 15:45


Efter en natt på Sjælør Boulevard med orolig söm p.g.a. oväsen på gatan i mellan åt. Vi gick upp till Ida & P-T och åt frukost och pratade en stund.   Birgitta och Jag körde vidare mot färjan. Ingen väntetid utan vi kom ombord rätt fort. Körde vi...

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 18 oktober 2013 22:07


Vi kom till Köpenhamn vi två tiden och hittade en parkering på gata. Det är så snett att stå på asfalten men kör jag upp på gräskanten så står vi riktigt bra. Vi tänker stå här i natt. Eftermiddag/kväll tillsammans med Ida & Per-Thore och Ask var ...

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 18 oktober 2013 11:26

  Efter en trevlig kväll med god mat hos Patrik&Åsa  och barnen. Även tillsamans med Gisela och Moa och hennes pojkvän. Vi stannade kvar till morgonen. Efter frukost körde vi i till Helsingborg. Birgitta skulle ta ett EKG på vårdcentralen. Lilla M...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Senaste inläggen

Välkommen att skriva

Sök i bloggen

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4 5
6
7 8 9 10 11
12
13
14
15 16 17 18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Januari 2013 >>>

Länkar

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ Husbil och resor mm med Blogkeen
Följ Husbil och resor mm med Bloglovin'

Statistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se