Direktlänk till inlägg 23 januari 2013

Slut på besöket

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 23 januari 2013 20:34

Nu har vi lämnat ungdomarna och kört från Lissabon. Vädret under veckan som gått var inte på vår sida orkan/storm och massor av regn. Men Ida och PerThore tyckte att allt över 5 minus var bra. Vi fick se stora delar av omgivningen i Lisboa. Var upp till Sintra som är klassat som Världsarv och snurrade runt i gränderna med husbilen.......inte så kul.


 


På väg söderut hittade vi en ställplats i Grândola N38 11 02  W08 33 53. Stor parkering, asfalt, 8 markerade husbilsplatser, tömning och vatten och detta är gratis. 

Vi kom till platsen när det var mörkt. När vi åkte där ifrån såg vi denna stora kakelsättning med noter och Nejlika. 


 En Portugisisk sång som berättar om broderskap bland folket i Grândola. Den blev också en signal att starta revolutionen den 25 April 1974.


 

Bilden är lånad från Googel.

Vi fortsatte ner till Algarve körde genom landskap med korkek, stora ytor med pinjeträd, vinodlingar och olivlundar. Solen gassade från en blå himmel. När vi närmade oss kusten såg vi mängder av blommande mandelträd. Så våren är på gång.

Det blev ställplatsen i Albufeira vi stannade på idag och regnet hann ifatt oss.
 
ANNONS
 
3m@seniorerspekulerar.se

3m@seniorerspekulerar.se

24 januari 2013 20:39

Det var väl kul att få ha lite tid tillsammans med familjen i Portugal, där ni lever vinterliv. Även om vädret inte varit det bästa, så är det många gånger bättre än här blan snö och minusgrader. Ha det så gott! 3 M

http://www.seniorerspekulerar.se

Nils-Åke & Birgitta Hansson

25 januari 2013 00:00

Det var trevligt att vara tillsammans med familjen oavset väder

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 28 oktober 2013 14:47

Idag skriver vi första inlägget på nya Bloggen på WordPress. Kul om ni vill fortsatta att följa oss på resan och våran vardag. Vill tacka alla för kommentar på gamla bloggen. Vår önskan är att ni vill fortsätta att skriva kommentar även här på nya...

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 20 oktober 2013 15:55

Nu har vi suttit och hoppat på de Tyska vägarna. Fy, vad dåliga de är. Vi tycker att det är dålig standard på vägarna. Vi har kört på A7 mestadels. Temperaturen har pendlat mellan 17 – 20 garder. Vi stannade på ”TopPlatz Göttingen&rdquo...

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 19 oktober 2013 15:45


Efter en natt på Sjælør Boulevard med orolig söm p.g.a. oväsen på gatan i mellan åt. Vi gick upp till Ida & P-T och åt frukost och pratade en stund.   Birgitta och Jag körde vidare mot färjan. Ingen väntetid utan vi kom ombord rätt fort. Körde vi...

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 18 oktober 2013 22:07


Vi kom till Köpenhamn vi två tiden och hittade en parkering på gata. Det är så snett att stå på asfalten men kör jag upp på gräskanten så står vi riktigt bra. Vi tänker stå här i natt. Eftermiddag/kväll tillsammans med Ida & Per-Thore och Ask var ...

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 18 oktober 2013 11:26

  Efter en trevlig kväll med god mat hos Patrik&Åsa  och barnen. Även tillsamans med Gisela och Moa och hennes pojkvän. Vi stannade kvar till morgonen. Efter frukost körde vi i till Helsingborg. Birgitta skulle ta ett EKG på vårdcentralen. Lilla M...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Senaste inläggen

Välkommen att skriva

Sök i bloggen

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4 5
6
7 8 9 10 11
12
13
14
15 16 17 18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Januari 2013 >>>

Länkar

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ Husbil och resor mm med Blogkeen
Följ Husbil och resor mm med Bloglovin'

Statistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se