Direktlänk till inlägg 4 maj 2012

Rapport

Såg på Aktuellt att Vildmarksvägen plogas för att vara körbar till i Juni. Där är
snödjupet tre meter. Minns när Birgitta och jag körde Jotuheimensvägen tidig vår. Höga

snövallar att köra emellan. Vägen är klassad som nationell turistväg den högsta punkten är
1434 meter och ett fantastiskt landskap. Vi har kört mycket i Norge från söder till norr. Även

haft förmånen att besöka barn som jobbat i Beitostölen, Gol och Oslo.


     

 
ANNONS
 
3m@seniorerspekulerar.se

3m@seniorerspekulerar.se

5 maj 2012 20:04

Såg inslaget också och vi kommenterade, "hur kan man leva där?". Vi som tycker vintern kan vara jobbig här i Småland. Men att åka dit på besök är väl OK. Då kan man välja. Nu gläds vi av det fina vädret, och på tisdag drar vi ut på turné för ett par veckor. Skönt. Trevlig helg. 3 M

http://www.seniorerspekulerar.se

Nils-Åke & Birgitta Hansson

5 maj 2012 20:15

Tack

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 28 oktober 2013 14:47

Idag skriver vi första inlägget på nya Bloggen på WordPress. Kul om ni vill fortsatta att följa oss på resan och våran vardag. Vill tacka alla för kommentar på gamla bloggen. Vår önskan är att ni vill fortsätta att skriva kommentar även här på nya...

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 20 oktober 2013 15:55

Nu har vi suttit och hoppat på de Tyska vägarna. Fy, vad dåliga de är. Vi tycker att det är dålig standard på vägarna. Vi har kört på A7 mestadels. Temperaturen har pendlat mellan 17 – 20 garder. Vi stannade på ”TopPlatz Göttingen&rdquo...

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 19 oktober 2013 15:45


Efter en natt på Sjælør Boulevard med orolig söm p.g.a. oväsen på gatan i mellan åt. Vi gick upp till Ida & P-T och åt frukost och pratade en stund.   Birgitta och Jag körde vidare mot färjan. Ingen väntetid utan vi kom ombord rätt fort. Körde vi...

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 18 oktober 2013 22:07


Vi kom till Köpenhamn vi två tiden och hittade en parkering på gata. Det är så snett att stå på asfalten men kör jag upp på gräskanten så står vi riktigt bra. Vi tänker stå här i natt. Eftermiddag/kväll tillsammans med Ida & Per-Thore och Ask var ...

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 18 oktober 2013 11:26

  Efter en trevlig kväll med god mat hos Patrik&Åsa  och barnen. Även tillsamans med Gisela och Moa och hennes pojkvän. Vi stannade kvar till morgonen. Efter frukost körde vi i till Helsingborg. Birgitta skulle ta ett EKG på vårdcentralen. Lilla M...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Senaste inläggen

Välkommen att skriva

Sök i bloggen

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17 18 19 20
21
22
23
24 25 26 27
28
29
30
31
<<< Maj 2012 >>>

Länkar

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ Husbil och resor mm med Blogkeen
Följ Husbil och resor mm med Bloglovin'

Statistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se