Direktlänk till inlägg 30 november 2011

Rundtur!

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 30 november 2011 20:57

Åke kom och frågade om vi ville följa med och titta på en camping. Smidigt när man har personbil att ta sig runt till olika platser. Vi åkte till Marjal ecco camp. Stor ny camping med många platser i olika storlekar att stå på. Men underlaget var inte det bästa. Receptionen varnade för en del platser vid regn. Visst är det en fin anläggning men långt till närmaste samhälle. Nu har campen spa, gym, pool, restaurang och shop mm. Men har man bara cyklar så är det långt till stranden. Vi var även och tittade på några andra nya platser ställplatser. Avslutade i Santa Pola vi körde förbi camping Bahia och ned till playan. Där vi hittade en liten restaurang som vi lunchade på.

          Denna husbilen satt ordentilgt fast i sanden.


Car-A-Tow System Drag kopplat direkt i personbilen. Inget som är tillåtet i Sverige än.

  


 Körde förbi många saltdammar. Dessa högar är salt

   

 
ANNONS
 
Ingen bild

Birgit Severin Forslund

1 december 2011 14:58

Hej och tack för allt fint som Ni delger!

Nils-Åke & Birgitta Hansson

1 december 2011 19:27

Kul att du läser

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 28 oktober 2013 14:47

Idag skriver vi första inlägget på nya Bloggen på WordPress. Kul om ni vill fortsatta att följa oss på resan och våran vardag. Vill tacka alla för kommentar på gamla bloggen. Vår önskan är att ni vill fortsätta att skriva kommentar även här på nya...

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 20 oktober 2013 15:55

Nu har vi suttit och hoppat på de Tyska vägarna. Fy, vad dåliga de är. Vi tycker att det är dålig standard på vägarna. Vi har kört på A7 mestadels. Temperaturen har pendlat mellan 17 – 20 garder. Vi stannade på ”TopPlatz Göttingen&rdquo...

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 19 oktober 2013 15:45


Efter en natt på Sjælør Boulevard med orolig söm p.g.a. oväsen på gatan i mellan åt. Vi gick upp till Ida & P-T och åt frukost och pratade en stund.   Birgitta och Jag körde vidare mot färjan. Ingen väntetid utan vi kom ombord rätt fort. Körde vi...

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 18 oktober 2013 22:07


Vi kom till Köpenhamn vi två tiden och hittade en parkering på gata. Det är så snett att stå på asfalten men kör jag upp på gräskanten så står vi riktigt bra. Vi tänker stå här i natt. Eftermiddag/kväll tillsammans med Ida & Per-Thore och Ask var ...

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 18 oktober 2013 11:26

  Efter en trevlig kväll med god mat hos Patrik&Åsa  och barnen. Även tillsamans med Gisela och Moa och hennes pojkvän. Vi stannade kvar till morgonen. Efter frukost körde vi i till Helsingborg. Birgitta skulle ta ett EKG på vårdcentralen. Lilla M...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Senaste inläggen

Välkommen att skriva

Sök i bloggen

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7 8 9
10
11 12 13
14 15 16
17
18
19
20
21 22
23
24 25 26 27
28
29 30
<<< November 2011 >>>

Länkar

Arkiv

Tidigare år

RSS

Följ bloggen

Följ Husbil och resor mm med Blogkeen
Följ Husbil och resor mm med Bloglovin'

Statistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se