Direktlänk till inlägg 29 november 2011

En dag att bara.........

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 29 november 2011 18:39

Igår flyttade vi oss och ställde upp oss på asfalten. Regnet gjorde att allt blev skitigt omkring oss. Passade på att tvätta av bilen så att regnet också kunde hjälpa till med sköljning.

Eftermiddagen blev riktigt fin satt ute ett litet tag också. Kunde ta cykeln ned till stan en vända för att handla det nödvändigaste. En fördel med flytten var att vi fick bättre signal på wifi!

Vad vi gör en dag när vi inte kan vara så mycket ute. Det blir Sudoku, ljudbok, titta på något TV program på Play och surfa runt på datorn, hunden måste ut hur än vädret är. Birgitta virkar något just nu också. Städning tar också tid, kaffe, lunch och middag så måste man röja undan efter det. Husbilen måste man se till att fylla vatten och även tömma. Visst kan jag köra ner till serviceplattan och göra det. Men gör man detta var dag så är det inte så besvärligt att utföra.

Fick besked i går kväll att sonen med familj bokat resa ner till Alicante i januari. Ska bli jättekul att träffa dom och se hur barnbarnen växt. 
ANNONS
 
Ingen bild

Birgit Severin Forslund

30 november 2011 12:50

Ha det fortsatt bra!

Nils-Åke & Birgitta Hansson

30 november 2011 15:58

Tack

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 28 oktober 2013 14:47

Idag skriver vi första inlägget på nya Bloggen på WordPress. Kul om ni vill fortsatta att följa oss på resan och våran vardag. Vill tacka alla för kommentar på gamla bloggen. Vår önskan är att ni vill fortsätta att skriva kommentar även här på nya...

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 20 oktober 2013 15:55

Nu har vi suttit och hoppat på de Tyska vägarna. Fy, vad dåliga de är. Vi tycker att det är dålig standard på vägarna. Vi har kört på A7 mestadels. Temperaturen har pendlat mellan 17 – 20 garder. Vi stannade på ”TopPlatz Göttingen&rdquo...

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 19 oktober 2013 15:45


Efter en natt på Sjælør Boulevard med orolig söm p.g.a. oväsen på gatan i mellan åt. Vi gick upp till Ida & P-T och åt frukost och pratade en stund.   Birgitta och Jag körde vidare mot färjan. Ingen väntetid utan vi kom ombord rätt fort. Körde vi...

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 18 oktober 2013 22:07


Vi kom till Köpenhamn vi två tiden och hittade en parkering på gata. Det är så snett att stå på asfalten men kör jag upp på gräskanten så står vi riktigt bra. Vi tänker stå här i natt. Eftermiddag/kväll tillsammans med Ida & Per-Thore och Ask var ...

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 18 oktober 2013 11:26

  Efter en trevlig kväll med god mat hos Patrik&Åsa  och barnen. Även tillsamans med Gisela och Moa och hennes pojkvän. Vi stannade kvar till morgonen. Efter frukost körde vi i till Helsingborg. Birgitta skulle ta ett EKG på vårdcentralen. Lilla M...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Senaste inläggen

Välkommen att skriva

Sök i bloggen

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7 8 9
10
11 12 13
14 15 16
17
18
19
20
21 22
23
24 25 26 27
28
29 30
<<< November 2011 >>>

Länkar

Arkiv

Tidigare år

RSS

Följ bloggen

Följ Husbil och resor mm med Blogkeen
Följ Husbil och resor mm med Bloglovin'

Statistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se