Direktlänk till inlägg 26 november 2011

Lördag.......

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 26 november 2011 21:01

Idag har vi haft sol från blå himmel. Började dagen med att tömma, fylla och även tvätta av husbilen lite. Alltid skönt att utföra detta på morgonen.


Efter frukost kom Åke med en baguette ”Det var så många i påsen vi hinner inte äta upp”.

Var en runda ned till stan på förmiddagen, Birgitta och jag och Lilla My vi cyklade genom villaområdet ovanför ställplatsen. Känns bättre att ta sig till stan den vägen, det känns närmare fast backigare och man slipper mycket trafik och så ser man hur folk bor här.


När Birgitta och Lilla My satt och väntade på mig utanför en affär så kom det fram en äldre dam och ville ta kort på dem det var ok tyckte Birgitta. Sedan började hon prata på ett språk Birgitta inte förstod och visade 5 fingrar och att de skulle vänta. Efter ca 5 min kom hon tillbaka med ett foto på dem och visade att hon själv också hade ett !?!?


Till lunch kom baguetten till sin rätt och kaffe smakar alltid bra när man kommer hem. Vi har tagit vara på dagen med att sitta ute i solen på em.


Vi pratade med Gisela m. fam. på skype igår kväll och Lilla My var väldigt konfunderad var lillmatte Moa och de andra var någonstans. Hon gick runt i bilen och letade, t o m bakom gardinerna. Jag fick gå ett varv ute runt bilen efteråt så hon fick se att de inte var där.


Lilla My verkar trivas också. Vi skulle lämna henne ensam framåt kvällen. Så jag fick rasta henne med en promenad här omkring. Hon finner sig väl till rätta med att vara själv.


Vi hade bestämt med Christina & Åke att gå ut och äta en bit mat ikväll nere vid playan i Albir.

Vi fick skjuts ner av värdinnan på ställplatsen. Gick runt en sväng och såg oss omkring på olika ställen. Vi valde Restaurant La Roca och det var ett bra val god mat och trevligt bemötande. Mycket att prata om tiden går alltid fort när man har trevligt. Mätta och belåtna blev det taxi tillbaka till ställplatsen.


      Kom fram en flicka och ville klappa med Lilla My.


    Hög komfort i Spanska bilar! Men vad gör det när man får gratis skjuts.


   Restaurant La Roca


  Detta skulle man också kunna ha!  Familjen har en en hund Podenco canario heter rasen en jakt. Mycket lika en Greyhound.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 28 oktober 2013 14:47

Idag skriver vi första inlägget på nya Bloggen på WordPress. Kul om ni vill fortsatta att följa oss på resan och våran vardag. Vill tacka alla för kommentar på gamla bloggen. Vår önskan är att ni vill fortsätta att skriva kommentar även här på nya...

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 20 oktober 2013 15:55

Nu har vi suttit och hoppat på de Tyska vägarna. Fy, vad dåliga de är. Vi tycker att det är dålig standard på vägarna. Vi har kört på A7 mestadels. Temperaturen har pendlat mellan 17 – 20 garder. Vi stannade på ”TopPlatz Göttingen&rdquo...

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 19 oktober 2013 15:45


Efter en natt på Sjælør Boulevard med orolig söm p.g.a. oväsen på gatan i mellan åt. Vi gick upp till Ida & P-T och åt frukost och pratade en stund.   Birgitta och Jag körde vidare mot färjan. Ingen väntetid utan vi kom ombord rätt fort. Körde vi...

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 18 oktober 2013 22:07


Vi kom till Köpenhamn vi två tiden och hittade en parkering på gata. Det är så snett att stå på asfalten men kör jag upp på gräskanten så står vi riktigt bra. Vi tänker stå här i natt. Eftermiddag/kväll tillsammans med Ida & Per-Thore och Ask var ...

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 18 oktober 2013 11:26

  Efter en trevlig kväll med god mat hos Patrik&Åsa  och barnen. Även tillsamans med Gisela och Moa och hennes pojkvän. Vi stannade kvar till morgonen. Efter frukost körde vi i till Helsingborg. Birgitta skulle ta ett EKG på vårdcentralen. Lilla M...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Senaste inläggen

Välkommen att skriva

Sök i bloggen

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7 8 9
10
11 12 13
14 15 16
17
18
19
20
21 22
23
24 25 26 27
28
29 30
<<< November 2011 >>>

Länkar

Arkiv

Tidigare år

RSS

Följ bloggen

Följ Husbil och resor mm med Blogkeen
Följ Husbil och resor mm med Bloglovin'

Statistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se