Direktlänk till inlägg 24 november 2011

Varit iväg snart en månad.....

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 24 november 2011 16:43

Idag är det en månad kvar till jul vad tiden går fort. Vi fikade ihop med Christina och Åke på förmiddagen. Så vid tolv tiden for vi ned till Albir för att söka en klinik där Birgitta kan ta blodprov. De ville ha 50 Euro för detta är inte det i mesta laget? Tycker vi!  Ordnade så att vi har plattan uppkopplad vi köpte Vodafon. Vi fick mycket bra hjälp av expiditen i butiken vi var inne till.  Vi tog oss ned till stranden playan där var det mycket rörelse. Vi har haft 20 grader idag sol men lite vind. Vi var lata idag köpte grillad kyckling med oss hem. Lilla My är full av aktivitet mycket hundar här på platsen. En hund i var bil nästan!

Vi fick nyckeln med oss från Peniscola idag har vi postat den så att den kommer tillbaka.

         

 
ANNONS
 
Ingen bild

Inger

24 november 2011 21:09

Såg på TV8 ett program där engelsmän tittar på lägenheter o hus hemma i England eller away som det heter. Dom visade en lägenhet i Peniscola och då kände vi igen bilder som ni tagit därifrån. Ja nu har ni varit borta länge, här är det varmt med 9,7 grader men solen saknar vi. Första advent på söndag och alla ljus som kommer upp behövs för nu är den mörka tiden här. Ha det fortsatt gott.

Nils-Åke & Birgitta Hansson

25 november 2011 10:39

Där vi är nu är det mycket norrmän som hela eller delar av året ca 5-8000. Så här är det inga problem at förstå språket. Idag har vi 21 gr och sol!

 
Inger och Ingemar

Inger och Ingemar

27 november 2011 21:51

Förstår att ni reagerade på priset för blodprovet. Förra vintern betalade jag ca 800:- för en snabb ryggröntgen.

http://ingerhl.wordpress.com

Nils-Åke & Birgitta Hansson

28 november 2011 19:25

Inget är grattis på det privata. Hittade inte det allmäna denna gången.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 28 oktober 2013 14:47

Idag skriver vi första inlägget på nya Bloggen på WordPress. Kul om ni vill fortsatta att följa oss på resan och våran vardag. Vill tacka alla för kommentar på gamla bloggen. Vår önskan är att ni vill fortsätta att skriva kommentar även här på nya...

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 20 oktober 2013 15:55

Nu har vi suttit och hoppat på de Tyska vägarna. Fy, vad dåliga de är. Vi tycker att det är dålig standard på vägarna. Vi har kört på A7 mestadels. Temperaturen har pendlat mellan 17 – 20 garder. Vi stannade på ”TopPlatz Göttingen&rdquo...

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 19 oktober 2013 15:45


Efter en natt på Sjælør Boulevard med orolig söm p.g.a. oväsen på gatan i mellan åt. Vi gick upp till Ida & P-T och åt frukost och pratade en stund.   Birgitta och Jag körde vidare mot färjan. Ingen väntetid utan vi kom ombord rätt fort. Körde vi...

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 18 oktober 2013 22:07


Vi kom till Köpenhamn vi två tiden och hittade en parkering på gata. Det är så snett att stå på asfalten men kör jag upp på gräskanten så står vi riktigt bra. Vi tänker stå här i natt. Eftermiddag/kväll tillsammans med Ida & Per-Thore och Ask var ...

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 18 oktober 2013 11:26

  Efter en trevlig kväll med god mat hos Patrik&Åsa  och barnen. Även tillsamans med Gisela och Moa och hennes pojkvän. Vi stannade kvar till morgonen. Efter frukost körde vi i till Helsingborg. Birgitta skulle ta ett EKG på vårdcentralen. Lilla M...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Senaste inläggen

Välkommen att skriva

Sök i bloggen

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7 8 9
10
11 12 13
14 15 16
17
18
19
20
21 22
23
24 25 26 27
28
29 30
<<< November 2011 >>>

Länkar

Arkiv

Tidigare år

RSS

Följ bloggen

Följ Husbil och resor mm med Blogkeen
Följ Husbil och resor mm med Bloglovin'

Statistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se