Direktlänk till inlägg 15 november 2011

Lilla My i trotsåldern?

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 15 november 2011 19:15

Nu är det så att Lilla My ska alltid ha sista ordet. Vaktar här på platsen när det kommer andra hundar förbi. Vill gärna bussa lite med oss när vi kommer in på kvällen. Men framåt kvällen så kommer hon till ro.

Idag tog vi bussen till Vinaros och Varuhuset Carrefour. Tittade efter en el-panna men det hittade vi inte. Så det blev lite annat handlat som behövdes. Så tog vi en lunch som bestod av kaffe och en varsin macka smakade alldeles förträffligt. Var osäker på var bussen stannade när vi skulle åka tillbaka till Peñíscola. Frågade Securitas vakten om han kunde tala om men han visade oss så han följde med ut på parkeringen och visade. Han pratade bara Spanska. Det är mycket bevakning på varuhusen. Jag tar ryggsäck oftast men i dag blev jag ombedd att sätta den i förvarings boxen. Lokal polisen är mycket aktiv. När skolorna börjar/slutar så är det de som bevakar barnen när de kommer med bussen och ska till bussen. Dirigerar trafiken vid skolan gör de också. Guardia Civil körde runt i stan i helgen. Är en spansk polisstyrka med både militär och civila funktioner.

Vi hade ett åskväder över oss i natt och regn. Himlen var svart och det mullrade över Medelhavet i morse när jag var ute med Lilla My. Men vi fick en strålande eftermiddag 22 grader sol. Cyklade ned till Peñíscola och köpte el-panna men den lämnade vi tillbaka för den var på 3000W och vi får nöja oss med 1500W om vi hittar någon. Det är marknad i Benicarló i morgon och det sägs att den är bättre. Vi får se vi tar oss dit på cykel i morgon. Så kan Lilla My komma med.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 28 oktober 2013 14:47

Idag skriver vi första inlägget på nya Bloggen på WordPress. Kul om ni vill fortsatta att följa oss på resan och våran vardag. Vill tacka alla för kommentar på gamla bloggen. Vår önskan är att ni vill fortsätta att skriva kommentar även här på nya...

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 20 oktober 2013 15:55

Nu har vi suttit och hoppat på de Tyska vägarna. Fy, vad dåliga de är. Vi tycker att det är dålig standard på vägarna. Vi har kört på A7 mestadels. Temperaturen har pendlat mellan 17 – 20 garder. Vi stannade på ”TopPlatz Göttingen&rdquo...

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 19 oktober 2013 15:45


Efter en natt på Sjælør Boulevard med orolig söm p.g.a. oväsen på gatan i mellan åt. Vi gick upp till Ida & P-T och åt frukost och pratade en stund.   Birgitta och Jag körde vidare mot färjan. Ingen väntetid utan vi kom ombord rätt fort. Körde vi...

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 18 oktober 2013 22:07


Vi kom till Köpenhamn vi två tiden och hittade en parkering på gata. Det är så snett att stå på asfalten men kör jag upp på gräskanten så står vi riktigt bra. Vi tänker stå här i natt. Eftermiddag/kväll tillsammans med Ida & Per-Thore och Ask var ...

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 18 oktober 2013 11:26

  Efter en trevlig kväll med god mat hos Patrik&Åsa  och barnen. Även tillsamans med Gisela och Moa och hennes pojkvän. Vi stannade kvar till morgonen. Efter frukost körde vi i till Helsingborg. Birgitta skulle ta ett EKG på vårdcentralen. Lilla M...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Senaste inläggen

Välkommen att skriva

Sök i bloggen

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7 8 9
10
11 12 13
14 15 16
17
18
19
20
21 22
23
24 25 26 27
28
29 30
<<< November 2011 >>>

Länkar

Arkiv

Tidigare år

RSS

Följ bloggen

Följ Husbil och resor mm med Blogkeen
Följ Husbil och resor mm med Bloglovin'

Statistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se