Direktlänk till inlägg 24 oktober 2011

Läkarbesök och lite till!

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 24 oktober 2011 16:51

Idag var vi iväg till Helsingborgs lasarett Birgitta skulle göra en s.k ”Göteborgare” ta bort Basalion på näsan. Läkaren varnade för att hon i morgon kommer att se ut som om hon blivit misshandlat i ansiktet. Så i dag tar vi det lite lugnare det mesta är i ordning för resan.

Skafferiet ska ses igenom, kylskåpet och frysen ska tömmas och också tvättkorgen och så ska vi väl städa av lite innan vi går ut genom dörren. Trädgården är i ordning inför vintern det har varit en del som ska komma på plats.

Jag har förberett kartprogram i laptopen ( AutoRoute ) Det är ett bra alternativ till GPS. Man får större översikt på kartan i datorn. Har hittat en del använd bara POI på campingar och ställeplatser. Det finns mycket matnyttigt som man kan hitta på Husbilsklubben.se som man kan ha användning av. Det är många som har åkt söderut före oss och skriver om sina upplevelser. Nu har vi tränat på den nya GPS så nu känns det som vi kan den också.

Också den här gången ska vi träffa Ida i Köpenhamn det var lite kvar här hemma som hon ska ha.  

 
ANNONS
 
Ninni

Ninni

24 oktober 2011 20:35

Hej, hoppas det gick bra på lasarettet.
Ha en trevlig resa.

http://ninnih.blogspot.com

Nils-Åke & Birgitta Hansson

25 oktober 2011 13:13

Det gick bra men det tar 3-6 veckor innan det läker :-(

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 28 oktober 2013 14:47

Idag skriver vi första inlägget på nya Bloggen på WordPress. Kul om ni vill fortsatta att följa oss på resan och våran vardag. Vill tacka alla för kommentar på gamla bloggen. Vår önskan är att ni vill fortsätta att skriva kommentar även här på nya...

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 20 oktober 2013 15:55

Nu har vi suttit och hoppat på de Tyska vägarna. Fy, vad dåliga de är. Vi tycker att det är dålig standard på vägarna. Vi har kört på A7 mestadels. Temperaturen har pendlat mellan 17 – 20 garder. Vi stannade på ”TopPlatz Göttingen&rdquo...

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 19 oktober 2013 15:45


Efter en natt på Sjælør Boulevard med orolig söm p.g.a. oväsen på gatan i mellan åt. Vi gick upp till Ida & P-T och åt frukost och pratade en stund.   Birgitta och Jag körde vidare mot färjan. Ingen väntetid utan vi kom ombord rätt fort. Körde vi...

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 18 oktober 2013 22:07


Vi kom till Köpenhamn vi två tiden och hittade en parkering på gata. Det är så snett att stå på asfalten men kör jag upp på gräskanten så står vi riktigt bra. Vi tänker stå här i natt. Eftermiddag/kväll tillsammans med Ida & Per-Thore och Ask var ...

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 18 oktober 2013 11:26

  Efter en trevlig kväll med god mat hos Patrik&Åsa  och barnen. Även tillsamans med Gisela och Moa och hennes pojkvän. Vi stannade kvar till morgonen. Efter frukost körde vi i till Helsingborg. Birgitta skulle ta ett EKG på vårdcentralen. Lilla M...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Senaste inläggen

Välkommen att skriva

Sök i bloggen

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20
21
22
23
24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Länkar

Arkiv

Tidigare år

RSS

Följ bloggen

Följ Husbil och resor mm med Blogkeen
Följ Husbil och resor mm med Bloglovin'

Statistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se