Alla inlägg under september 2011

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 4 september 2011 21:51

Nu är rabatten som har legat ogjord i snart två år ordningställd. Det blev en plattrad fram till förrådet med grus intill huset. Bra blev det. Trädgården får nu vara för vintern. Förrådet på framsidan fick jag byta ut vindskivorna på och lite svartfärg kom på också.

Lördag morgon var det upp tidigt vi skulle till Bråvestad gård (Billesholm) och titta på Linn. Hon var med och tävlade i Westernridning. 3 Beginning klasser var hon med i. Som vanligt blev hon bra placerad , 4:a i den 1:a klassen, 2:a i den 2:a klassen och i 3:e klassen diskades Linn för att hon avslutade fel, så kan det gå.

         

På söndagen var det bestämt att vi skulle fira Ida. Vi åkte med Johan, Gisela och Moa till Köpenhamn. Linn och Björn barnen åkte egen bil. Det var 23 gr varmt ute så vi kunde sitta ute på innergården där de bor.

Blaze var mycket intresserad av My men hon tyckte att han var för framfusig som jagade henne hela tiden. My skällde på ett sätt vi aldrig hört tidigare och vågade inte vända baken mot honom. Så det var ett hisskiligt liv på gården. Kanske tur att dom snart ska flytta därifrån :)

Per-Thores mor och syster med familj hade kommit från Trondheim också. Ida bjöd på smörgåstårta dagen till ära. Smörgårdstårta förekommer inte i Norge eller Danmark så Ida ville visa på en svensk tradition vid familjehögtider. Norrmännen hade aldrig sett eller smakat det tidigare men det uppskattades av alla, tillsammans med öl från Nörrebro bryggeri, gott var det. Det började att regna vid 17-tiden så vi fick flytta in i den lilla lägenheten. Nu ser vi fram mot att komma och inviga deras nya lägenheten som dom flyttar till i slutet av september.

   

Nu är det höst, träden börjar att skifta färg. Och nu väntar Elmiamässan i Jönköping. I år har vi plats inne på område 1.

   

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 1 september 2011 07:54

         Några finna bilder från din uppväxt!

 

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Senaste inläggen

Välkommen att skriva

Sök i bloggen

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2011 >>>

Länkar

Arkiv

RSS

Statistik


Ovido - Quiz & Flashcards