Direktlänk till inlägg 27 september 2011

Nu är det ordnat!

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 27 september 2011 21:10

Var ut till veterinären i Lerberget med Lilla My för avmaskning och att förnya 28 dagars intyget och få ettårs- sprutan. Lilla My blir 11 månader i morgon 28/9 och väger idag 3,8 kg. Vi fick goda råd om vad vi ska tänka på nu inför resan. Veterinären har så god hand med Lilla My så allt gick så bra.


Sen var det husbilen som gällde där jag skulle sätta upp en extra hylla. Brandsläckaren kom också upp på väggen till slut. Blev riktigt bra med hyllan.


Moa och Lilla My var på Råådalens brukshundsklubb i går. Det var Agility på schemat. Det hade fungerat bra men Lilla My var något okoncentrerad.


I helgen var min syster Katarina och hälsade på hos oss. Det var också bestämt att vi skulle fira barnbarnen Michaela och Cornelia på lördagen. Deras farföräldrar var också nere från Norrköping. Så vi var till Billeberga på barnkalas.

Kvällen tillbringade vi hemma på Yrvädersgatan. Vildsvinsstek med rödvinsås och ett gott rödvin till smakade bra.

Nästa helg ska vi köra ner Idas saker, som vi har haft här hemma på vinden medan hon flyttat runt i Norden, till Köpenhamn. Dom har nu flyttat in i en egen ägandes lägenhet.

Lycka till Ida och PerThore med er lägenhet !

 
ANNONS
 
Ninni

Ninni

28 september 2011 08:13

HEJ! Ja Bella ska också och få lite sprutor idag. Hon "ligger ju lite efter" i ålder mot er My. Men visst är det härligt med hund! Ska bli spännande att se vad Bella väger idag, för dryga två v sen vägde hon 2,8 kg. Kanske det blivit lite till!
Yrvädersgatan - varför låter det så bekant??? Hmmm får man fråga var det ligger? (kanske finns flere iofs) men på nåt vis får jag för mig att jag läst det på nån skylt nån gång då man varit ut och åkt i ert avlånga land, men kan inte komma på just nu var det skulle vara i såfall och vad lustigt om man åkt precis förbi er utan att veta om det!

http://ninnih.blogspot.com

Nils-Åke & Birgitta Hansson

28 september 2011 08:22

Ja det är roligt med hund. Men en del att tänka på inför resan. Ödåkra Skåne Detta gatnamn finns i många städer.

 
Elisabeth

Elisabeth

28 september 2011 22:05

Det är en del bestyr med djur, men också mycket glädje, eller hur? Ha dé!

http://www.elisabeth-lennart.blogspot.com

Nils-Åke & Birgitta Hansson

29 september 2011 09:26

Mest glädje men mycket ska ordnas inan vi far söder ut

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 28 oktober 2013 14:47

Idag skriver vi första inlägget på nya Bloggen på WordPress. Kul om ni vill fortsatta att följa oss på resan och våran vardag. Vill tacka alla för kommentar på gamla bloggen. Vår önskan är att ni vill fortsätta att skriva kommentar även här på nya...

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 20 oktober 2013 15:55

Nu har vi suttit och hoppat på de Tyska vägarna. Fy, vad dåliga de är. Vi tycker att det är dålig standard på vägarna. Vi har kört på A7 mestadels. Temperaturen har pendlat mellan 17 – 20 garder. Vi stannade på ”TopPlatz Göttingen&rdquo...

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 19 oktober 2013 15:45


Efter en natt på Sjælør Boulevard med orolig söm p.g.a. oväsen på gatan i mellan åt. Vi gick upp till Ida & P-T och åt frukost och pratade en stund.   Birgitta och Jag körde vidare mot färjan. Ingen väntetid utan vi kom ombord rätt fort. Körde vi...

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 18 oktober 2013 22:07


Vi kom till Köpenhamn vi två tiden och hittade en parkering på gata. Det är så snett att stå på asfalten men kör jag upp på gräskanten så står vi riktigt bra. Vi tänker stå här i natt. Eftermiddag/kväll tillsammans med Ida & Per-Thore och Ask var ...

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 18 oktober 2013 11:26

  Efter en trevlig kväll med god mat hos Patrik&Åsa  och barnen. Även tillsamans med Gisela och Moa och hennes pojkvän. Vi stannade kvar till morgonen. Efter frukost körde vi i till Helsingborg. Birgitta skulle ta ett EKG på vårdcentralen. Lilla M...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Senaste inläggen

Välkommen att skriva

Sök i bloggen

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2011 >>>

Länkar

Arkiv

Tidigare år

RSS

Följ bloggen

Följ Husbil och resor mm med Blogkeen
Följ Husbil och resor mm med Bloglovin'

Statistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se