Direktlänk till inlägg 13 september 2011

Så bar det av hemåt!

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 13 september 2011 13:46

Söndag eftermiddag sa vi hej till Claes & Gun-Britt. Tack för den här helgen. Tömde och fyllde vatten och körde och parkerade bredvid Håkan & Birgitta. Hade bestämt med dom att vi skulle vara tillsammans på söndag kväll. En god vän kom och meddelade att det var möjligt att vara kvar till måndag förmiddag på mässområdet, där vi nu stod. Men sedan fick veta att där skulle man förbereda för nästa mässa. Vi kunde stå längre ner på gräset men där var så blött så där kunde vi inte sitta ute och det ville vi. Kul samtidigt att se hur utställarna plockar ihop utställningsmaterialet, husbilar körs ut och ställs upp utanför hallarna. Tyckte till slut att det var lika bra att lämna platsen.


Vi körde till Huskvarna, Oset invid Vätterns strand, fick en fin kväll med trevligt sällskap. Vindstilla och lite sol och solnedgång i Vättern.

Blev bjudna på frukost på måndagsmorgonen av B & H så det var bara att sätta sig vid dukat bord. De har värsta hotellfrukosten i sin husbil men så bor de permanent i den.

Vi var tvungna att köra söder ut mot Hbg så vi tackade för oss på förmiddagen. Stannade till hos Bengt i Örkelljunga och fikade det var också några saker jag behövde handla och Lilla My fick springa av sig lite.

När vi kom hem efter några dagar i husbilen så var det mycket som skulle in från bilen. För nu blir det inga resor på ett tag.

Lilla My skulle iväg på kurs på kvällen. Det är lillmatte som är anmäld tillsammans med Lilla My på Brukshundsklubben på Råå kl 18 måndagkvällar. Moa är så duktig och intresserad och tar så väl hand om Lilla My och Lilla My älskar Moa. När Moa kommer då vet Lilla My att nu blir det leka av, även när det är kurs så blir det till lek för Lilla My. Lek och lär. Otur med vädret idag regn och blåst och kallt så Moa och Lilla My var riktigt ordentlig blöta och kalla när vi hämtade dem. Körde Moa hem och Lilla My fick duscha varmt när hon kom hem och hon njöt verkligen av det.

Sedan var det att koppla av framför TV´n. I husbilen tittar vi sällan på TV men hemma är det som en magnet som drar oss in till TV´n även om det inget är att se och det är det ju oftast inte.

 
ANNONS
 
Ninni med Hjuliushusbilen

Ninni med Hjuliushusbilen

13 september 2011 17:53

Ja det är så skönt att vara ute och åka husbil! Skulle gott kunna bo i den nära på året runt! Men våra tonåringar är def inte med på de noterna!
Men hoppas på att man kan ta en tur snart igen!

http://ninnih.blogspot.com

Nils-Åke & Birgitta Hansson

14 september 2011 08:22

Vet många som bor året om i sina bilar. Men det är ett steg dit.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 28 oktober 2013 14:47

Idag skriver vi första inlägget på nya Bloggen på WordPress. Kul om ni vill fortsatta att följa oss på resan och våran vardag. Vill tacka alla för kommentar på gamla bloggen. Vår önskan är att ni vill fortsätta att skriva kommentar även här på nya...

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 20 oktober 2013 15:55

Nu har vi suttit och hoppat på de Tyska vägarna. Fy, vad dåliga de är. Vi tycker att det är dålig standard på vägarna. Vi har kört på A7 mestadels. Temperaturen har pendlat mellan 17 – 20 garder. Vi stannade på ”TopPlatz Göttingen&rdquo...

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 19 oktober 2013 15:45


Efter en natt på Sjælør Boulevard med orolig söm p.g.a. oväsen på gatan i mellan åt. Vi gick upp till Ida & P-T och åt frukost och pratade en stund.   Birgitta och Jag körde vidare mot färjan. Ingen väntetid utan vi kom ombord rätt fort. Körde vi...

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 18 oktober 2013 22:07


Vi kom till Köpenhamn vi två tiden och hittade en parkering på gata. Det är så snett att stå på asfalten men kör jag upp på gräskanten så står vi riktigt bra. Vi tänker stå här i natt. Eftermiddag/kväll tillsammans med Ida & Per-Thore och Ask var ...

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 18 oktober 2013 11:26

  Efter en trevlig kväll med god mat hos Patrik&Åsa  och barnen. Även tillsamans med Gisela och Moa och hennes pojkvän. Vi stannade kvar till morgonen. Efter frukost körde vi i till Helsingborg. Birgitta skulle ta ett EKG på vårdcentralen. Lilla M...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Senaste inläggen

Välkommen att skriva

Sök i bloggen

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2011 >>>

Länkar

Arkiv

Tidigare år

RSS

Följ bloggen

Följ Husbil och resor mm med Blogkeen
Följ Husbil och resor mm med Bloglovin'

Statistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se