Direktlänk till inlägg 10 september 2011

Husvagn och husbilsmässa på Elmia

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 10 september 2011 20:53

Vi körde hemmifrån på onsdag eftermiddag och stannade till på A6 parkeringen där Claes och Gun-Britt väntade.

Upp tidigt på torsdags morgonen för att köra in på mässområdet. Kom in och blev visade en bra plats på område1 nära till mässhallarna. Nu har vi varit 3 dagar på mässan.

Birgitta har legat i bilen med feber, hosta och snuva. Birgitta var inte kry när vi körde hemifrån men på fredagen satt hon i solen utanför bilen Vi blev bjudna både på lunch och kaffe av våra trevliga grannar, Gun-Britt och Claes och Birgitta och Håkan kom med kaffekorg på eftermiddagen, bättre kan man inte ha det. Kerstin och Göran var också och hälsade på.

Idag var Birgitta inne en sväng på mässan på förmiddagen. Vi ordnade lunch i dag till oss och våra grannar. Kurt och Margot kom så vi fick en pratstund tillsammans, trevligt. Och så gick vi en tur till i hallarna på eftermiddagen och tittade. Träffade bekanta som vi inte har sett på några år. Det blir mycket prat om husbilar och allt runt omkring.

Eftersom Birgitta var sjuk fick jag gå själv på mässan och också på mässområdet med Lilla My. Träffade många gamla och nya bekanta. Det är en träffpunkt denna mässa har varit så alla år vi har deltagit.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 28 oktober 2013 14:47

Idag skriver vi första inlägget på nya Bloggen på WordPress. Kul om ni vill fortsatta att följa oss på resan och våran vardag. Vill tacka alla för kommentar på gamla bloggen. Vår önskan är att ni vill fortsätta att skriva kommentar även här på nya...

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 20 oktober 2013 15:55

Nu har vi suttit och hoppat på de Tyska vägarna. Fy, vad dåliga de är. Vi tycker att det är dålig standard på vägarna. Vi har kört på A7 mestadels. Temperaturen har pendlat mellan 17 – 20 garder. Vi stannade på ”TopPlatz Göttingen&rdquo...

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 19 oktober 2013 15:45


Efter en natt på Sjælør Boulevard med orolig söm p.g.a. oväsen på gatan i mellan åt. Vi gick upp till Ida & P-T och åt frukost och pratade en stund.   Birgitta och Jag körde vidare mot färjan. Ingen väntetid utan vi kom ombord rätt fort. Körde vi...

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 18 oktober 2013 22:07


Vi kom till Köpenhamn vi två tiden och hittade en parkering på gata. Det är så snett att stå på asfalten men kör jag upp på gräskanten så står vi riktigt bra. Vi tänker stå här i natt. Eftermiddag/kväll tillsammans med Ida & Per-Thore och Ask var ...

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 18 oktober 2013 11:26

  Efter en trevlig kväll med god mat hos Patrik&Åsa  och barnen. Även tillsamans med Gisela och Moa och hennes pojkvän. Vi stannade kvar till morgonen. Efter frukost körde vi i till Helsingborg. Birgitta skulle ta ett EKG på vårdcentralen. Lilla M...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Senaste inläggen

Välkommen att skriva

Sök i bloggen

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2011 >>>

Länkar

Arkiv

Tidigare år

RSS

Följ bloggen

Följ Husbil och resor mm med Blogkeen
Följ Husbil och resor mm med Bloglovin'

Statistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se