Alla inlägg under augusti 2011

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 15 augusti 2011 11:21

När vi kom till Oderljunga mölla mötes vi av Bo och Preben som hälsade oss välkommna. På plats var det redan ett antal bilar. Man väntade 27 ekipage. Vi var nyfikna på platsen så vi tittade runt och hejade samtidigt på gamla och nya bekanta. Sveriges Radio Kristianstad var på plats och gjorde ett reportage med Anita om träffen.

Oderljunga mölla är en ställeplats och festplats där man anordnar privata fester. En kul grej som ägaren Krister samlar på är pennor, 27300 st har han i dagsläget + 2 akvarier fulla med pennor som inte var sorterade och räknade, jag hade ett åttital med mig att bidra med.

     

På fredagskvällen var det mingel och ICA hade sponsrat hamburgare och bröd som Preben grillade till oss alla.


Lördagen började med frukost i lokalen. Dagen fortsatte med tipspromenad i omgivningen.En murken bro inledde rundan det var nog många som tvekade att gå över den men det fanns inget alternativ. En kul grej var en liten spårbunden linfärja över en bäck lite längre fram. Det var svåra frågor, av 15 frågor var bästa resultat en som hade 12 rätt. Lunch fick vi ordna själva och äta i våra bilar. Kl 2 kaffe och underhållning mycket musik i form av olika tävlingar. Det var en rolig form av samvaro. Även våra hundar kommer på träff för det är många som har hundar med sig. My träffade en kompis i samma ålder och de lekta mycket under dessa dagar. Fungerar alldeles utmärkt med My bland andra hundar Så var det tid att förbereda för kvällen göra i ordning sig själv och det som vi skulle ha med oss på kräftskivan. Blev en lyckad kväll och trevliga och underhållande bords grannar. Men det blir fort kväll när nan har trevligt och en hund som väntar på en i husbilen.

 

   


      

Söndagen tog jag en runda på några kilometer innan den gemensamma frukosten. Därefter tack och adjö .


Vi körde över Örkejunga och Halladsåsen hem. Stannade till hos Eva i Höjar och bjöd henne på kaffe, tittade till hennes växthus och fick luktärter och rabarber med oss hem. Tack Eva! Lilla bilen var utlånad till Patricia så att hon kunde övningköra. Så hela familjen och Anton kom en stund på kvällen och lämnade bilen.

Nästa träff som vi ska åka på blir Lergökarallyt i Ängelholm på gamla F10.

ANNONS
ANNONS
Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 9 augusti 2011 19:57

Inte använd, ny Dogman Hopfällbar kanvasbur för hund upp till 5 kg. ( 49,5x34,5x35 cm )

Säljes 290 kr + frakt eller kan avhämtas.

 


Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 8 augusti 2011 18:57

Den här tiden på året har vi många att gratulera. Än så länge är alla samlade i Skåne och Köpenhamn så vi kan uppvakta på plats.

Lillmatte Moa och Lilla My är på kurs den här veckan. Det är i hela fyra dagar mellan kl 9 -14. Ska bli roligt att höra hur det har gått. Johan var här i morse och hämtade vaccinationsintygen på My för det skulle visas upp för att få vara med. Kul för Moa att få delta i detta.

Var till Viarps ridhus och tittade på Michaela som har varit på ridlekis en vecka. Måste berömma henne för uppvisningen.

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 5 augusti 2011 19:38

Nu har vi fått provprotokollet och nu är My godkänd och har sitt eget pass. Så vi kan åka och hälsa på I & PT i Köpenhamn till att börja med. Så My får träffa Blaze.


   


 


  

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Senaste inläggen

Välkommen att skriva

Sök i bloggen

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14
15 16 17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30 31
<<< Augusti 2011 >>>

Länkar

Arkiv

Tidigare år

RSS

Följ bloggen

Följ Husbil och resor mm med Blogkeen
Följ Husbil och resor mm med Bloglovin'

Statistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se