Direktlänk till inlägg 22 juli 2011

My har blivit bistungen i foten!

I morse märkte Birgitta att My for runt under bordet. Har det fastnat en pinne eller vad är det? Fick tag i My. B sa att de är en geting som fastnat i svansen. Men så hoppade hon på tre ben vänster bakben höll hon högt så vi trodde att hon blivit stuken i ljumsken. Försökte ta bort insekten och hon försökte att hugga och det på allvar som en stor schäfer. Fick ta tag ordentligt för insekten hade fastnat i svansen men bort kom den. Och det var ett Bi. Kollade hennes fot och hittade en gadd. Vad gör man? Hon hoppar omkring på tre ben. Internet och ringer Sten som har lång erfarenhet som hundinstruktör. Bra med vänner. Det finns tabletter men vi fick råder att avvakta vilket vi har gjort. Hon piggnade till nu på eftermiddagen. Får se hur det är i morgon.

 
ANNONS
 
Elisabeth

Elisabeth

22 juli 2011 20:15

Hoppas hon piggnar till. Bistick är inte kul. Ha dé!

http://www.elisabeth-lennart.blogspot.com

Nils-Åke & Birgitta Hansson

22 juli 2011 22:06

Tack

 
Anders och Birgitta

Anders och Birgitta

23 juli 2011 10:37

Stackars lilla My! Hoppas att hon piggnar på sig. Alonso har haft problem med riktigt otäcka kardborrar som fastnat i pälsen när vi var i Italien. Det var inte lätta att få bort dom hade riktigt otäcka hullingar. Dom måste ha gjort ordentligt ont när dom fastnade mellan trampdynorna. Vad får man inte stå ut med om man är hund.

http://husbilsliv.blogspot.com

Nils-Åke & Birgitta Hansson

23 juli 2011 12:02

Man blir lite orolig när hon hoppar på tre ben. Men nu är hon pigg!

 
ninni

ninni

30 juli 2011 04:50

Hoppas det fort blev bättre med lilla My!!

http://ninnih.blogspot.com

Nils-Åke & Birgitta Hansson

31 juli 2011 20:53

Ja nu är det bra

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 28 oktober 2013 14:47

Idag skriver vi första inlägget på nya Bloggen på WordPress. Kul om ni vill fortsatta att följa oss på resan och våran vardag. Vill tacka alla för kommentar på gamla bloggen. Vår önskan är att ni vill fortsätta att skriva kommentar även här på nya...

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 20 oktober 2013 15:55

Nu har vi suttit och hoppat på de Tyska vägarna. Fy, vad dåliga de är. Vi tycker att det är dålig standard på vägarna. Vi har kört på A7 mestadels. Temperaturen har pendlat mellan 17 – 20 garder. Vi stannade på ”TopPlatz Göttingen&rdquo...

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 19 oktober 2013 15:45


Efter en natt på Sjælør Boulevard med orolig söm p.g.a. oväsen på gatan i mellan åt. Vi gick upp till Ida & P-T och åt frukost och pratade en stund.   Birgitta och Jag körde vidare mot färjan. Ingen väntetid utan vi kom ombord rätt fort. Körde vi...

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 18 oktober 2013 22:07


Vi kom till Köpenhamn vi två tiden och hittade en parkering på gata. Det är så snett att stå på asfalten men kör jag upp på gräskanten så står vi riktigt bra. Vi tänker stå här i natt. Eftermiddag/kväll tillsammans med Ida & Per-Thore och Ask var ...

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 18 oktober 2013 11:26

  Efter en trevlig kväll med god mat hos Patrik&Åsa  och barnen. Även tillsamans med Gisela och Moa och hennes pojkvän. Vi stannade kvar till morgonen. Efter frukost körde vi i till Helsingborg. Birgitta skulle ta ett EKG på vårdcentralen. Lilla M...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Senaste inläggen

Välkommen att skriva

Sök i bloggen

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2011 >>>

Länkar

Arkiv

Tidigare år

RSS

Följ bloggen

Följ Husbil och resor mm med Blogkeen
Följ Husbil och resor mm med Bloglovin'

Statistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se