Direktlänk till inlägg 20 juli 2011

Till Köpenhamn igen!

Vi åkte till Köpenhamn i dag för att träffa Ida och PerThore och hunden Blaze.

Blaze är en Fransk bulldog på 8 veckor. Måste erkänna att vi föll med detsamma för det var en söt liten rackare.

Tog oss till Danmark med Buss i dag (Go By Bus 220 kr för två t o r) och där blev vi hämtade av I & PT. Lilla My fick vara hos lillmatte Moa i Rydebäck idag för hennes pass är inte klart än.

Vi gick till PatéPaté, som är Idas arbetsplats, för att äta lunch. Kul och intressant att komma dit till slut. Det är en restaurang och vinbar i Kødbyen i Köpenhamn och den finns i en före detta leverpastejfabrik.

En promenad genom stan hem till deras lägenhet där vi kunde sitta i deras innergård på eftermiddagen. Vi fikade medan Blaze sprang runt på gräsmattan och lekte lite klumpigt. Många skratt när han slog kullerbyttor över bollar och andra stooora hinder och hittade pinnar som han kunde springa runt med i munnen. Vi har haft en härlig dag tillsammans idag så nästa gång är Lilla My med och hälsat på Blaze.

När vi kom tillbaka till Sverige så blev bussen stoppad i tullen. Tulltjänstemannen hittade inget av intresse i bussen så vi fick fortsätt men blev 20 min. försenade till Hbg.

Vid Knutpunkten kom Gisela, Moa och Lilla My och hämtade och skjutsade hem oss. Tack för det!


 

   


       

 
ANNONS
 
Ingen bild

anno

1 augusti 2011 23:40

big fake

Nils-Åke & Birgitta Hansson

3 augusti 2011 15:27

.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 28 oktober 2013 14:47

Idag skriver vi första inlägget på nya Bloggen på WordPress. Kul om ni vill fortsatta att följa oss på resan och våran vardag. Vill tacka alla för kommentar på gamla bloggen. Vår önskan är att ni vill fortsätta att skriva kommentar även här på nya...

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 20 oktober 2013 15:55

Nu har vi suttit och hoppat på de Tyska vägarna. Fy, vad dåliga de är. Vi tycker att det är dålig standard på vägarna. Vi har kört på A7 mestadels. Temperaturen har pendlat mellan 17 – 20 garder. Vi stannade på ”TopPlatz Göttingen&rdquo...

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 19 oktober 2013 15:45


Efter en natt på Sjælør Boulevard med orolig söm p.g.a. oväsen på gatan i mellan åt. Vi gick upp till Ida & P-T och åt frukost och pratade en stund.   Birgitta och Jag körde vidare mot färjan. Ingen väntetid utan vi kom ombord rätt fort. Körde vi...

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 18 oktober 2013 22:07


Vi kom till Köpenhamn vi två tiden och hittade en parkering på gata. Det är så snett att stå på asfalten men kör jag upp på gräskanten så står vi riktigt bra. Vi tänker stå här i natt. Eftermiddag/kväll tillsammans med Ida & Per-Thore och Ask var ...

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 18 oktober 2013 11:26

  Efter en trevlig kväll med god mat hos Patrik&Åsa  och barnen. Även tillsamans med Gisela och Moa och hennes pojkvän. Vi stannade kvar till morgonen. Efter frukost körde vi i till Helsingborg. Birgitta skulle ta ett EKG på vårdcentralen. Lilla M...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Senaste inläggen

Välkommen att skriva

Sök i bloggen

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2011 >>>

Länkar

Arkiv

Tidigare år

RSS

Följ bloggen

Följ Husbil och resor mm med Blogkeen
Följ Husbil och resor mm med Bloglovin'

Statistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se