Direktlänk till inlägg 13 juli 2011

Danmark

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 13 juli 2011 15:54

Nu är vi på väg över bron till Danmark. Brobizz som vi har sitter på vindrutan. Kommer att vara på Själland (danska Sjælland ). Idag den 12 var vi till Dragör det gamla färjeläget som var förr innan bron. En fin liten by med många små hus och trånga gränder massor av stockrosor utefter gatorna. Vi gick några timmar runt och handlade lite innan vi körde vidare. Och så hade vi inte öppnat våra kort för utlandsköp men Birgitta fixade detta på telefonen. Vi bestämde med Ida att på fredag ska vi träffa dem. De ville se sig lite av Danmark som hon sa. Ska bli roligt att träffas. När vi kommer till Köpenhamn har vi tänkt att ta in på stadscampingen. Men nu först bestämde vi att köra till trakterna vid Roskilde fjorden vi såg att det var några ställeplatser där. Men inget som vi tyckte var trevligt. Vi hittade en camping på Nordskoven DCU Kulhuse norr om Frederikssund. Och här fick vi en fin plats med sol långt in på kvällen.

 Idag den 13 tog vi färjan över till Hundested bil 85kr vuxen 35kr en överfart på 8 min. Sämre väder det småregnar nu står vi vid hamnen i Lynäs och ska ta en fika.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 28 oktober 2013 14:47

Idag skriver vi första inlägget på nya Bloggen på WordPress. Kul om ni vill fortsatta att följa oss på resan och våran vardag. Vill tacka alla för kommentar på gamla bloggen. Vår önskan är att ni vill fortsätta att skriva kommentar även här på nya...

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 20 oktober 2013 15:55

Nu har vi suttit och hoppat på de Tyska vägarna. Fy, vad dåliga de är. Vi tycker att det är dålig standard på vägarna. Vi har kört på A7 mestadels. Temperaturen har pendlat mellan 17 – 20 garder. Vi stannade på ”TopPlatz Göttingen&rdquo...

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 19 oktober 2013 15:45


Efter en natt på Sjælør Boulevard med orolig söm p.g.a. oväsen på gatan i mellan åt. Vi gick upp till Ida & P-T och åt frukost och pratade en stund.   Birgitta och Jag körde vidare mot färjan. Ingen väntetid utan vi kom ombord rätt fort. Körde vi...

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 18 oktober 2013 22:07


Vi kom till Köpenhamn vi två tiden och hittade en parkering på gata. Det är så snett att stå på asfalten men kör jag upp på gräskanten så står vi riktigt bra. Vi tänker stå här i natt. Eftermiddag/kväll tillsammans med Ida & Per-Thore och Ask var ...

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 18 oktober 2013 11:26

  Efter en trevlig kväll med god mat hos Patrik&Åsa  och barnen. Även tillsamans med Gisela och Moa och hennes pojkvän. Vi stannade kvar till morgonen. Efter frukost körde vi i till Helsingborg. Birgitta skulle ta ett EKG på vårdcentralen. Lilla M...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Senaste inläggen

Välkommen att skriva

Sök i bloggen

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2011 >>>

Länkar

Arkiv

Tidigare år

RSS

Följ bloggen

Följ Husbil och resor mm med Blogkeen
Följ Husbil och resor mm med Bloglovin'

Statistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se