Alla inlägg under juni 2011

Då har Familjen varit samlad på middag i eftermiddag. Vi saknade Ida och PT som jobbar i Köpenhamn. Det är inte så lätt att samla alla på en gång. Men ett strålande väder har vi haft så vi kunde sitta ute på trädäcket under parasoll för skydd för solen. Barnen har roat sig med My som får all uppmärksamhet ett sådan här tillfälle. Efter maten som egentligen gjorde oss proppmätta fick vi nyplockade jordgubbar som familjen Olsson hade med sig och till det hemmagjord glass som Birgitta gjort.  Framåt kvällen mörknade himlen och vid vid nio tiden kom regnet.

  

            


                

  

I dag var vi till Billeberga på Billeshögsskolan på avslutning. Det var Michaela som var vår huvud person i dag. De så kallade 0 fick av tacka 6-orna för nästa år börjar den riktiga skolan för dem. Sen var det picknick med familjen Olsson på skolan. Så nu är det sommarlov för barnen.                                           Foto Birgitta.


  Här är min nya leksak.

                                      Roligt att springa i trädgården                 Ingen som har tid att leka. Husse ligger och rensar i rabatten. Matte tvättar vi har varit ute med husbilen i flera veckor. Nu ska vi vara hemma i Ödåkra ett tag. Vi ska på skolavslutning och så vara barnvakt om några veckor. 

Lördag vaknade vi och även i dag var det sol. Vi åt frukost utanför husbilen i solen. Så satt vi och slöade och pratade med husbilsfolk om deras och våra erfarenheter. Kl 9:30 gick vi en tipspromenad det var iordningställt en promenadslinga i omgivningen.

Håkan & Birgitta kom över på eftermiddagen de hade några olika ölsorter med sig så vi hade en liten privat provsmakaning. Till det kokade vi korv vi tyckte att det räckte med något lättare mitt på dagen. De skulle bli middag på kvällen.

På kvällen blev vi serverade porterstek, nypotatis och tillbehör smakade alldeles utmärkt. Sedan var det dax för Fredahls orkester att spela upp till dans. I motsats till förra året när det regnade så var varmt så de flesta sökte sig utomhus, det kändes lite oartigt mot arrangörer och orkestern.

På tal om provsmakning så finns det en Whiskykällare på Wapnö med provsmakning. Det anordnas ett antal olika arrangemang på gården.

Söndag vaknade vi även denna dag till sol. Jag tog en ordentlig motionsrunda på morgonen innan frukost. Vi blev serverade den på magasinet i dag. Även lottdragning nu på morgonen mängder av vinster var det men vi blev utan denna gång.

Nu var det tid för oss att bryta upp och köra vidare så vi tankade vatten och sa hej till husbilskompisar. Vi åkte raka vägen till Ranarpsstrand Vistorp och kopplade av även där med vänner omkring oss.

Måndag passade jag på att gå en runda på morgonen. Vi bestämde att vi skulle träffa barn och barnbarn i dag. Patrik & Åsa barnen i Skäralid och Linn & Björn barnen i Billeberga där vi bjöd på middag. På kvällen körde vi till Rydebäck. Patricia & Anton kom förbi hälsade på det var kul.

Fick en lugn kväll i solnedgången tills åskan brakade loss. Åskan var inte direkt över oss så vi gick och la oss och sov, hade tänkt sitta och titta ut över havet men vi orkade inte.


                           

Landskrona Biltvätt

I Landskrona på Österleden finns en gör det själv tvätt höjden är 3,4 m. En plats är så att man kan köra igenom med bilen så man behöver inte vända och backa. Passar bra för bil och husvangn och längre husbilar. Det var även plats med underspolning av bilen. Vi var och tvättade husbilen där på eftermiddagen.

   

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 4 juni 2011 08:09

Vi kom till Wapnö och husbilsträffen  torsdag eftermiddag. Parkerade i parken på bästa plats tycker vi med slottet fram för oss. Som alltid när man är på träff så är det många gamla bekanta att hälsa på.

Fredagen bjöd på ett strålande solsken. Klockan tio var det tid för välkomstfikat i magasinet. I år fick vi armband som bevis på tillhörighet.

Gottade oss i solen under dagen och gick en sväng och tittade på gården. Klockan 18 skulle vi samlas i Slottsparken för att mingla. Det var utlyst en överraskning på kvällen och många spekulationer på vad det kunde vara. Vi var tillsamman med Birgitta & Håkan och Ingrid & Thomas och många fler framför dansbanan "Kohagen". Ett strålande väder som Catrin och Kjell och alla andra närvarande alltid kommer att minnas. För de överraskade oss med att gifta sig! De kom ut på slottstrappan där vigseln skulle förättas. Det blev många tårade ögon dels av rörelse och dels av solen som sken över slottet och parken. 

Grattis Catrin & Kjell och Lycka till i fortsättningen av ert liv tillsammans.


     

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Senaste inläggen

Välkommen att skriva

Sök i bloggen

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6 7
8
9 10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26
27
28
29
30
<<< Juni 2011 >>>

Länkar

Arkiv

Tidigare år

RSS

Statistik


Skapa flashcards