Alla inlägg under maj 2011

Fredag körde vi upp till Ringhals. Det var osäkert ett tag innan om vi skulle kunna åka. Men allt blev bra så vi bestämde oss att dra iväg på förmiddagen. Passade på att handla och tanka innan vi lämnade Helsingborg. Stannade till på vägen upp och käkade lunch. Vi hade gått om tid så vi körde ner till Bua hamn och det var ett toppen ställeplats där tog vi en fika. Där är ordnat och tillrättalagt även för husbilar.

Kl 16:00 skulle inkörningen börja så då körde vi till träffen men det är som vanligt alltid många som redan är på plats. Det var en hel del nya ansikten den här gången. Levande musik på fredagskvällen och blev utspisade med Bullens varmkorv. Lördagen började kl 10 med information av personal från Ringhals och tipspromenad mellan kl 14-18 var fritt för mat, vila och mingel. Lördagskvällen började med prisutdelning på tipspromenden och utlottning av sponsrade priser, alla bilar fick någonting. Vi fick också tillfälle att se film på lördagskvällen ”Ocean” vi har tidigare pratat om att gå på bio och se den så vi passade på att se den tillsammans med ca 50 % av deltagarna på träffen. Den var väldigt vacker men verkligen tänkvärd. Mingel resten av kvällen . Vädret kan vi inte klaga på solen strålade från klarblå himmel.

Birgitta och jag körde till Getterön på hemvägen men där var det fullt så vi körde vidare hemåt och hamnade i Vistorps hamn   . Fick en skön kväll i solen.


     


 

Bua hamn

Igår var det avslutning på valp kursen. Lite kalt men ändå fint väder. Vi var på plan i Arild och det var samtidigt början på den så kallade Onsdags träningen så det var ett antal nya hundar med sina följeslagare. Det gick hyfsat bra på uppvisningen för oss men vi får träna vidare med My ingen är fullärd efter en avslutad utbildning. Fin gemenskap i är det också. Sten tände grillen så vid paus passade vi på att grilla vad vi hade med oss. Onsdags träningen ska vi försöka att vara med på även upp på Kullaberg några Onsdagar skulle det bli.

Det är tänkt att vi ska åka på Husbilsträff denna helgen till Ringhals.


     

Kullabygdens Hundsällskap

      

        

Vi fick telefon från Håkan & Birgitta att de var på väg ut i Europa. De kom och hälsade på i Torsdags kväll. Parkerade upp husbilen på parkeringen hemma. Och de hade Husbilskalle med sig. Husbilskalle är en docka som det skrivs om i Husbilsklubbens forum om resor som man gör, dockan flyttar mellan olika husbilar. Vi fick en trevlig kväll tillsammans och lite god mat.

Fredag körde vi och H & B till Bengt i Örkelljunga. Därefter körde vi tillsammans till Ranarps-strand och grillade och tog vara på det fina vädret.

Lördag fortsatte de sin resa vi var bra sugna att vara med men vi måste ordna med My och en del annat först. Vi körde till Billeberga och firade Påsk kombinerad med valborg tillsammans med våra barn och barnbarn. Från Södervidinge kom bara halva familjen. Pontus har fått Vattkoppor så Åsa och Pontus blev hemma. Vi ordnade knytis och som vanlig blev det för mycket mat men supergott Tack alla.

        

Birgitta och jag körde till Klåveröd och där anordnades Valborg firande med brasa på en flotte i sjön. Det blev en liten överraskning det var inget vi visste om. Det var stor anslutning mycket folk och försäljning av lotter och grillar var tända. Man kände sig välkommen många som kom fram och pratade av ords befolkningen. Så nu är vi i Klåveröd det ska bli en skön Söndag med hundträning och promenader.


          


   

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Senaste inläggen

Välkommen att skriva

Sök i bloggen

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Länkar

Arkiv

Tidigare år

RSS

Statistik


Skapa flashcards