Direktlänk till inlägg 17 maj 2011

Vi kommer till TheTivoli den 17 maj.

Ja nu har vi varit och lyssnat på Moa när hon spelade. Hon går musikklass och det är tradition att de spelar på The Tivoli (Helsingborg gamla färjestationen http://www.thetivoli.nu/ ). Det var bara att stoppa proppar i öronen och sätta sig tillrätta det är inte dansmusik utan lite hårdare. Så nu har vi gjort något med alla barnbarn..... nej inte Patricia, Moas syster, hon är i Spanien och praktiserar på en hästgård. Hon har varit där i 3 veckor och kommer hem på fredag. Men då är inte vi hemma.

För nu ska vi ut ett tag med husbilen. Upp genom Småland och Östergötland men först till Åhus och tanka gasol 190kr för att fylla P11.

 
ANNONS
 
Anders och Birgitta

Anders och Birgitta

18 maj 2011 18:29

Det går lite si och så med inkallning för Alonso. Ibland får han fnatt och bara springer runt runt som en galning, då gäller det att behålla lugnet. Vi brukar träna i lina och då känner man sig ju lite lugnare för då kan man ju sätta foten på linan, linan är cirka 20 meter.

http://husbilsliv.blogspot.com

Nils-Åke & Birgitta Hansson

18 maj 2011 20:21

Märker att metoden är den samma som vi använder. Lina allså Det är väll bara att träna eller

 
Elisabeth

Elisabeth

18 maj 2011 21:35

Så härligt med en tur uppåt landet. Det är en härlig tid nu, även om tiden mellan hägg och syren blev väldigt kort i år. ha dé!

http://www.elisabeth-lennart.blogspot.com

Nils-Åke & Birgitta Hansson

19 maj 2011 14:36

Tack på väg till Östergötland.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 28 oktober 2013 14:47

Idag skriver vi första inlägget på nya Bloggen på WordPress. Kul om ni vill fortsatta att följa oss på resan och våran vardag. Vill tacka alla för kommentar på gamla bloggen. Vår önskan är att ni vill fortsätta att skriva kommentar även här på nya...

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 20 oktober 2013 15:55

Nu har vi suttit och hoppat på de Tyska vägarna. Fy, vad dåliga de är. Vi tycker att det är dålig standard på vägarna. Vi har kört på A7 mestadels. Temperaturen har pendlat mellan 17 – 20 garder. Vi stannade på ”TopPlatz Göttingen&rdquo...

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 19 oktober 2013 15:45


Efter en natt på Sjælør Boulevard med orolig söm p.g.a. oväsen på gatan i mellan åt. Vi gick upp till Ida & P-T och åt frukost och pratade en stund.   Birgitta och Jag körde vidare mot färjan. Ingen väntetid utan vi kom ombord rätt fort. Körde vi...

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 18 oktober 2013 22:07


Vi kom till Köpenhamn vi två tiden och hittade en parkering på gata. Det är så snett att stå på asfalten men kör jag upp på gräskanten så står vi riktigt bra. Vi tänker stå här i natt. Eftermiddag/kväll tillsammans med Ida & Per-Thore och Ask var ...

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 18 oktober 2013 11:26

  Efter en trevlig kväll med god mat hos Patrik&Åsa  och barnen. Även tillsamans med Gisela och Moa och hennes pojkvän. Vi stannade kvar till morgonen. Efter frukost körde vi i till Helsingborg. Birgitta skulle ta ett EKG på vårdcentralen. Lilla M...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Senaste inläggen

Välkommen att skriva

Sök i bloggen

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Länkar

Arkiv

Tidigare år

RSS

Följ bloggen

Följ Husbil och resor mm med Blogkeen
Följ Husbil och resor mm med Bloglovin'

Statistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se