Direktlänk till inlägg 17 april 2010

Grillstart

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 17 april 2010 19:47


Fredag eftermiddag, efter en sen fredag på jobb körde vi till Norrebro Hamn på Bjärehalvön. Där stod redan sex husbilar. Det blåste ordentligt men det hindrade oss inte från att grilla. Sökte lä bakom bilen och tände grillen, vad det smakade bra. Birgitta hade köpt rödvin som smakade till en väl grillad köttbit. Blåste ordentligt under natten så vi beslutade att flytta. Vi körde till Vistorps hamn. När vi kom dit var där fem husbilar. Och några entreprenörmaskiner. De höll på att arbeta med att lägga ut hinder så att man inte kan köra fram till kanten. Men jag måste säga att det är gott om plats ändå.

Pratade med en man som var boende i Ranarp, han var 77 år. Berättade att han i 15 år var campare sex veckor här i hamnen på sommaren. Boende i Stockholm på den tiden.

Det var mer lä på denna sidan av Bjärehalvön och vi fick en strålande solnedgång. Grillen kom fram även i kväll.

Innan vi körde hemmifrån köpte jag en ny inverter till bilen men känner mej inte nöjd med den. Tänkte att montera den fast i bilen. Dels så var denna tung men det var verklig sinusvåg. Tips från er som läser detta mottar jag gärna hjälp. Vad har ni för storlek på inverter.


Norrbro Hamn

56,45454º

12,68207º


Vistorps Hamn

56,74205º

12,35314º

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 28 oktober 2013 14:47

Idag skriver vi första inlägget på nya Bloggen på WordPress. Kul om ni vill fortsatta att följa oss på resan och våran vardag. Vill tacka alla för kommentar på gamla bloggen. Vår önskan är att ni vill fortsätta att skriva kommentar även här på nya...

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 20 oktober 2013 15:55

Nu har vi suttit och hoppat på de Tyska vägarna. Fy, vad dåliga de är. Vi tycker att det är dålig standard på vägarna. Vi har kört på A7 mestadels. Temperaturen har pendlat mellan 17 – 20 garder. Vi stannade på ”TopPlatz Göttingen&rdquo...

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 19 oktober 2013 15:45


Efter en natt på Sjælør Boulevard med orolig söm p.g.a. oväsen på gatan i mellan åt. Vi gick upp till Ida & P-T och åt frukost och pratade en stund.   Birgitta och Jag körde vidare mot färjan. Ingen väntetid utan vi kom ombord rätt fort. Körde vi...

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 18 oktober 2013 22:07


Vi kom till Köpenhamn vi två tiden och hittade en parkering på gata. Det är så snett att stå på asfalten men kör jag upp på gräskanten så står vi riktigt bra. Vi tänker stå här i natt. Eftermiddag/kväll tillsammans med Ida & Per-Thore och Ask var ...

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 18 oktober 2013 11:26

  Efter en trevlig kväll med god mat hos Patrik&Åsa  och barnen. Även tillsamans med Gisela och Moa och hennes pojkvän. Vi stannade kvar till morgonen. Efter frukost körde vi i till Helsingborg. Birgitta skulle ta ett EKG på vårdcentralen. Lilla M...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Senaste inläggen

Välkommen att skriva

Sök i bloggen

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2010 >>>

Länkar

Arkiv

Tidigare år

RSS

Följ bloggen

Följ Husbil och resor mm med Blogkeen
Följ Husbil och resor mm med Bloglovin'

Statistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se