Direktlänk till inlägg 21 februari 2010

Helgen är slut och snart februari också.

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 21 februari 2010 21:53

Ja, så kom det mera snö här i södra Sverige. Töväder ena dagen och så 5 minusgrader dagen där på. Vi hade tänk att köra ut en sväng med husbilen i helgen men vi avstod. I stället blev det en hemmahelg och inte så mycket gjort. Var med en arbetskamrat, som är inflyttad från Indien sedan några veckor, och handlade till sitt nya leverne i Hbg. Tufft att komma från varma trakter till denna vinter i Skåne.

Altantaket fick en också översyn .

Läser bloggar om husbilsfolk som är nere på Sicilien och Portugal. Har även vänner från Hbg som är i Portugal så SMS kommer också. Längtan till semester är stark nu. Men än så länge får man tänka på sommarens äventyr som var och tänka ut nya resmål. Vi har pratat om att köra norr över men också ner till Italien så ett av dessa resmål kommer det att bli. Men innan dess har vi lite annat att se fram emot, kusinträff och några husbilsträffar så vi är uppbokade en del.


Bilden är från semestern 2009 Estland

Fricamping på Saaremaa (Ösel) Detta var utmärkt på kartan som rekreations område Det var ett par från Nederländerna som hade varit där i en vecka och några som tältade.

  

 
ANNONS
 
Freedomtravel

Freedomtravel

22 februari 2010 07:10

Bilden ser härlig ut! Men när jag tittar på termometern just nu så är det -20 grader utomhus! Så det känns som att det dröjer lite till innan vi rullar ut husbilen... ;(

http://www.freedomtravel.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 28 oktober 2013 14:47

Idag skriver vi första inlägget på nya Bloggen på WordPress. Kul om ni vill fortsatta att följa oss på resan och våran vardag. Vill tacka alla för kommentar på gamla bloggen. Vår önskan är att ni vill fortsätta att skriva kommentar även här på nya...

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 20 oktober 2013 15:55

Nu har vi suttit och hoppat på de Tyska vägarna. Fy, vad dåliga de är. Vi tycker att det är dålig standard på vägarna. Vi har kört på A7 mestadels. Temperaturen har pendlat mellan 17 – 20 garder. Vi stannade på ”TopPlatz Göttingen&rdquo...

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 19 oktober 2013 15:45


Efter en natt på Sjælør Boulevard med orolig söm p.g.a. oväsen på gatan i mellan åt. Vi gick upp till Ida & P-T och åt frukost och pratade en stund.   Birgitta och Jag körde vidare mot färjan. Ingen väntetid utan vi kom ombord rätt fort. Körde vi...

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 18 oktober 2013 22:07


Vi kom till Köpenhamn vi två tiden och hittade en parkering på gata. Det är så snett att stå på asfalten men kör jag upp på gräskanten så står vi riktigt bra. Vi tänker stå här i natt. Eftermiddag/kväll tillsammans med Ida & Per-Thore och Ask var ...

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 18 oktober 2013 11:26

  Efter en trevlig kväll med god mat hos Patrik&Åsa  och barnen. Även tillsamans med Gisela och Moa och hennes pojkvän. Vi stannade kvar till morgonen. Efter frukost körde vi i till Helsingborg. Birgitta skulle ta ett EKG på vårdcentralen. Lilla M...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Senaste inläggen

Välkommen att skriva

Sök i bloggen

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Länkar

Arkiv

Tidigare år

RSS

Följ bloggen

Följ Husbil och resor mm med Blogkeen
Följ Husbil och resor mm med Bloglovin'

Statistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se