Direktlänk till inlägg 8 januari 2010

SAAB är det slut....?

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 8 januari 2010 22:43


Känns som det skulle kunna vara något som stör GM att försöka sälja Varumärket SAAB.

Det är många som har minnen av denna bil från hela sin uppväxt. Mitt första minne är SAAB 92. Det var en lärare som hade den. Dörrarna öppnades framåt.

Det som var speciellt med läraren var att han var väldigt teknisk intresserad. Han rakade alltid sig när han körde, Det var monterat i instrumentbrädan en stickkontakt för att kunna använda rakapparaten.

 Man följde SAAB,s framfart och framgång i rallysvängen. Så kom dagen när jag själv provade på att ratta i skogen och det i en SAAB 96a.

Har följt den tekniska utvecklingen som jag tycker att de har varit föregångare i mycket. Men nu så ska man sätta till en likvidator för en avveckling av SAAB. Samtidigt som flera lägger bud på varumärket. Är det så att även Svensk bilindustri ska försvinna?  Det för med sig att 15000 blir av med jobben, minst.

Man får hoppas för framtiden att man finner en lösning och att en köpare kan ta över.


  

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 28 oktober 2013 14:47

Idag skriver vi första inlägget på nya Bloggen på WordPress. Kul om ni vill fortsatta att följa oss på resan och våran vardag. Vill tacka alla för kommentar på gamla bloggen. Vår önskan är att ni vill fortsätta att skriva kommentar även här på nya...

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 20 oktober 2013 15:55

Nu har vi suttit och hoppat på de Tyska vägarna. Fy, vad dåliga de är. Vi tycker att det är dålig standard på vägarna. Vi har kört på A7 mestadels. Temperaturen har pendlat mellan 17 – 20 garder. Vi stannade på ”TopPlatz Göttingen&rdquo...

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 19 oktober 2013 15:45


Efter en natt på Sjælør Boulevard med orolig söm p.g.a. oväsen på gatan i mellan åt. Vi gick upp till Ida & P-T och åt frukost och pratade en stund.   Birgitta och Jag körde vidare mot färjan. Ingen väntetid utan vi kom ombord rätt fort. Körde vi...

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 18 oktober 2013 22:07


Vi kom till Köpenhamn vi två tiden och hittade en parkering på gata. Det är så snett att stå på asfalten men kör jag upp på gräskanten så står vi riktigt bra. Vi tänker stå här i natt. Eftermiddag/kväll tillsammans med Ida & Per-Thore och Ask var ...

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 18 oktober 2013 11:26

  Efter en trevlig kväll med god mat hos Patrik&Åsa  och barnen. Även tillsamans med Gisela och Moa och hennes pojkvän. Vi stannade kvar till morgonen. Efter frukost körde vi i till Helsingborg. Birgitta skulle ta ett EKG på vårdcentralen. Lilla M...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Senaste inläggen

Välkommen att skriva

Sök i bloggen

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Länkar

Arkiv

Tidigare år

RSS

Följ bloggen

Följ Husbil och resor mm med Blogkeen
Följ Husbil och resor mm med Bloglovin'

Statistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se