Direktlänk till inlägg 3 januari 2010

Kvar i Ullared

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 3 januari 2010 21:00

Vi blev kvar en dag till. Det snöade lite inatt, stora flingor så nu är det vitt ute. Gick upp till GeKå´s på fm -10 gr men vi gick snabbt  . Fick beställningar från våra äldsta barn om att handla lite åt dom. Klart vi gjorde det. Köpte en ny vattenkokare till Urban den gamla hade gjort sitt. Inte mycket folk i affären så vi kunde gå runt och titta i lugn och ro. Gick tillbaka till bilen efter ett par timmar åt lite och satt och läste en stund. Senare gick vi upp igen men den här gången till Panduro Outlet, NetoNet och Handelshuset. Tillbaka till bilen igen och åt mat och slöade sen hela kvällen. NÅ vid datorn och B satt och stickade. Vad skönt vi har det   


  

 
ANNONS
 
Ingen bild

Staffan

4 januari 2010 06:21

Låter som ni haft det riktigt mysigt , jag har haft beredskap hela nyår o Jeanette har jobbat.Ha en riktigt god fortsättning hälsar Staffan o Jeanette

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 28 oktober 2013 14:47

Idag skriver vi första inlägget på nya Bloggen på WordPress. Kul om ni vill fortsatta att följa oss på resan och våran vardag. Vill tacka alla för kommentar på gamla bloggen. Vår önskan är att ni vill fortsätta att skriva kommentar även här på nya...

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 20 oktober 2013 15:55

Nu har vi suttit och hoppat på de Tyska vägarna. Fy, vad dåliga de är. Vi tycker att det är dålig standard på vägarna. Vi har kört på A7 mestadels. Temperaturen har pendlat mellan 17 – 20 garder. Vi stannade på ”TopPlatz Göttingen&rdquo...

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 19 oktober 2013 15:45


Efter en natt på Sjælør Boulevard med orolig söm p.g.a. oväsen på gatan i mellan åt. Vi gick upp till Ida & P-T och åt frukost och pratade en stund.   Birgitta och Jag körde vidare mot färjan. Ingen väntetid utan vi kom ombord rätt fort. Körde vi...

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 18 oktober 2013 22:07


Vi kom till Köpenhamn vi två tiden och hittade en parkering på gata. Det är så snett att stå på asfalten men kör jag upp på gräskanten så står vi riktigt bra. Vi tänker stå här i natt. Eftermiddag/kväll tillsammans med Ida & Per-Thore och Ask var ...

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 18 oktober 2013 11:26

  Efter en trevlig kväll med god mat hos Patrik&Åsa  och barnen. Även tillsamans med Gisela och Moa och hennes pojkvän. Vi stannade kvar till morgonen. Efter frukost körde vi i till Helsingborg. Birgitta skulle ta ett EKG på vårdcentralen. Lilla M...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Senaste inläggen

Välkommen att skriva

Sök i bloggen

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Länkar

Arkiv

Tidigare år

RSS

Följ bloggen

Följ Husbil och resor mm med Blogkeen
Följ Husbil och resor mm med Bloglovin'

Statistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se