Direktlänk till inlägg 1 januari 2010

Nyårsdagen 2010

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 1 januari 2010 10:39

Vaknade kl 09:30. Idag är det grått och ruggit ute -5 och ingen sol. NÅ gick upp och diskade allt sedan gårdagen. De har en snabbdiskmaskin i servicehuset så det gick som en dans. När vi skulle lägga in besticken i lådan så saknades alla gafflar NÅ var och tittade i sopcontainern om vi kastat dom av misstag men nej. Senare kom vi på att de låg under skivan i diskhon, minnet är kort ibland. Tog en promenad i omgivningen. Det finns en gammal kvarn inte långt från campingen som vi gick förbi där är säkert jättemysigt på sommaren.

Isen på sjön är minst 12 cm så det är flera ute och fiskar. Det lär finnas mycke karp i den här sjön. De berömmer fisket allmänt här.


Bilder från helgen.

 


  

 
ANNONS
 
Freedomtravel

Freedomtravel

5 januari 2010 16:41

Härligt att se lite husbilar i snön! ;) Men det måste gå åt en del gas i den här kylan??

http://www.freedomtravel.se

 
Ingen bild

NisseÅH

6 januari 2010 22:52

Vi stod på gasol 20 timmar hemma innan vi körde. I Vittsjö och Ullared stod vi på el förstärkte med gasol på småtimmarna (-10 gr ute) och när det var mycket spring ut och in i bilen. Det gick åt en 4:e del av en P10 på 6 dygn. Vi upplever att det går åt mindre gasol med vattenburen värme.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 28 oktober 2013 14:47

Idag skriver vi första inlägget på nya Bloggen på WordPress. Kul om ni vill fortsatta att följa oss på resan och våran vardag. Vill tacka alla för kommentar på gamla bloggen. Vår önskan är att ni vill fortsätta att skriva kommentar även här på nya...

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 20 oktober 2013 15:55

Nu har vi suttit och hoppat på de Tyska vägarna. Fy, vad dåliga de är. Vi tycker att det är dålig standard på vägarna. Vi har kört på A7 mestadels. Temperaturen har pendlat mellan 17 – 20 garder. Vi stannade på ”TopPlatz Göttingen&rdquo...

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 19 oktober 2013 15:45


Efter en natt på Sjælør Boulevard med orolig söm p.g.a. oväsen på gatan i mellan åt. Vi gick upp till Ida & P-T och åt frukost och pratade en stund.   Birgitta och Jag körde vidare mot färjan. Ingen väntetid utan vi kom ombord rätt fort. Körde vi...

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 18 oktober 2013 22:07


Vi kom till Köpenhamn vi två tiden och hittade en parkering på gata. Det är så snett att stå på asfalten men kör jag upp på gräskanten så står vi riktigt bra. Vi tänker stå här i natt. Eftermiddag/kväll tillsammans med Ida & Per-Thore och Ask var ...

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 18 oktober 2013 11:26

  Efter en trevlig kväll med god mat hos Patrik&Åsa  och barnen. Även tillsamans med Gisela och Moa och hennes pojkvän. Vi stannade kvar till morgonen. Efter frukost körde vi i till Helsingborg. Birgitta skulle ta ett EKG på vårdcentralen. Lilla M...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Senaste inläggen

Välkommen att skriva

Sök i bloggen

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Länkar

Arkiv

Tidigare år

RSS

Följ bloggen

Följ Husbil och resor mm med Blogkeen
Följ Husbil och resor mm med Bloglovin'

Statistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se