Direktlänk till inlägg 29 juli 2009

Blekinge

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 29 juli 2009 22:08

 

Kalmar fick besök av oss idag och där blev det Thaimat och glass.

Vi har pratat mycket om att se oss omkring i Blekinge och speciellt kusten. Vi har kört mycket på E22 till Ronneby och sedan till Kalmar när barnen gick i skolan där. Och även semestrat med husvagn i norra Blekinge. Så i dag har vi åkt runt och tittat men även stannat till i Kristianopel där vi köpte lotter och vann, kan ni tänka er det blev en grytlapp med tillhörande vante. Sedan fikade vi Torhamn och körde vidare till Hörviks hamn som vi vet att många husbilar åker till. 100 kr för att stå med el och alla faciliteter finns. ( Koordinater N56º 02' 29,7'' E14º 45' 55,3'' ). Det blev en skön kväll vid havet. Nu börjar vi närma oss slutet på resan någon dag till i bilen blir det innan vi kör hem. Det är födelsedagsfest på lördageftermiddagen. Här i hamnen har en Norsk husbil parkerat upp av modell större plus släp, där det är gästrum och garage för mindre bil.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 28 oktober 2013 14:47

Idag skriver vi första inlägget på nya Bloggen på WordPress. Kul om ni vill fortsatta att följa oss på resan och våran vardag. Vill tacka alla för kommentar på gamla bloggen. Vår önskan är att ni vill fortsätta att skriva kommentar även här på nya...

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 20 oktober 2013 15:55

Nu har vi suttit och hoppat på de Tyska vägarna. Fy, vad dåliga de är. Vi tycker att det är dålig standard på vägarna. Vi har kört på A7 mestadels. Temperaturen har pendlat mellan 17 – 20 garder. Vi stannade på ”TopPlatz Göttingen&rdquo...

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 19 oktober 2013 15:45


Efter en natt på Sjælør Boulevard med orolig söm p.g.a. oväsen på gatan i mellan åt. Vi gick upp till Ida & P-T och åt frukost och pratade en stund.   Birgitta och Jag körde vidare mot färjan. Ingen väntetid utan vi kom ombord rätt fort. Körde vi...

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 18 oktober 2013 22:07


Vi kom till Köpenhamn vi två tiden och hittade en parkering på gata. Det är så snett att stå på asfalten men kör jag upp på gräskanten så står vi riktigt bra. Vi tänker stå här i natt. Eftermiddag/kväll tillsammans med Ida & Per-Thore och Ask var ...

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 18 oktober 2013 11:26

  Efter en trevlig kväll med god mat hos Patrik&Åsa  och barnen. Även tillsamans med Gisela och Moa och hennes pojkvän. Vi stannade kvar till morgonen. Efter frukost körde vi i till Helsingborg. Birgitta skulle ta ett EKG på vårdcentralen. Lilla M...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Senaste inläggen

Välkommen att skriva

Sök i bloggen

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25
26
27
28 29
30
31
<<< Juli 2009 >>>

Länkar

Arkiv

Tidigare år

RSS

Följ bloggen

Följ Husbil och resor mm med Blogkeen
Följ Husbil och resor mm med Bloglovin'

Statistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se