Direktlänk till inlägg 23 juli 2009

Nu är vi ombord.

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 23 juli 2009 23:19

 Ja, det var inte bara att köra ut ur landet. Gränspolisen vill allt veta vem som lämnar landet. Fram med pass och visa upp fast vi nyss visat dom vid incheckningen. Det var full aktivitet på knarkhundarna och visitation av en del bilar vid incheckning. Körde in på båten och där blev det missförstånd så jag fick köra två varv på däck men så kom vi på plats längst in. Så nu behöver vi inte stressa när vi ska av båten.

Med utsides hytt har vi en strålande utsikt, så nu ska det smaka bra med med mat. Ska bli spännande och se vad det blir.

Ja, maten var inget att klaga på smakade utmärkt. Fläskfilé med ris eller köttfärsfylld paprika. Nisse var tvungen att smaka båda. Till efterrätt nån sliskig fromage eller vad det var?

En tur i shopen var ju tvunget det blev lite godis och varsin öl.

Säkert 30 grader i hytten så vi får se om vi kan sova inatt!

Havet ligger helt stilla så det blir en behaglig resa över till Nynäshamn. (Får hoppas att vi inte krockar i hamnen som Gotlandslinjen gjorde).

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 28 oktober 2013 14:47

Idag skriver vi första inlägget på nya Bloggen på WordPress. Kul om ni vill fortsatta att följa oss på resan och våran vardag. Vill tacka alla för kommentar på gamla bloggen. Vår önskan är att ni vill fortsätta att skriva kommentar även här på nya...

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 20 oktober 2013 15:55

Nu har vi suttit och hoppat på de Tyska vägarna. Fy, vad dåliga de är. Vi tycker att det är dålig standard på vägarna. Vi har kört på A7 mestadels. Temperaturen har pendlat mellan 17 – 20 garder. Vi stannade på ”TopPlatz Göttingen&rdquo...

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 19 oktober 2013 15:45


Efter en natt på Sjælør Boulevard med orolig söm p.g.a. oväsen på gatan i mellan åt. Vi gick upp till Ida & P-T och åt frukost och pratade en stund.   Birgitta och Jag körde vidare mot färjan. Ingen väntetid utan vi kom ombord rätt fort. Körde vi...

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 18 oktober 2013 22:07


Vi kom till Köpenhamn vi två tiden och hittade en parkering på gata. Det är så snett att stå på asfalten men kör jag upp på gräskanten så står vi riktigt bra. Vi tänker stå här i natt. Eftermiddag/kväll tillsammans med Ida & Per-Thore och Ask var ...

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson - 18 oktober 2013 11:26

  Efter en trevlig kväll med god mat hos Patrik&Åsa  och barnen. Även tillsamans med Gisela och Moa och hennes pojkvän. Vi stannade kvar till morgonen. Efter frukost körde vi i till Helsingborg. Birgitta skulle ta ett EKG på vårdcentralen. Lilla M...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Senaste inläggen

Välkommen att skriva

Sök i bloggen

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25
26
27
28 29
30
31
<<< Juli 2009 >>>

Länkar

Arkiv

Tidigare år

RSS

Följ bloggen

Följ Husbil och resor mm med Blogkeen
Följ Husbil och resor mm med Bloglovin'

Statistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se